Taxatie van uw bedrijfspand

Wij verrichten taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door een gecertificeerde bedrijfstaxateur. Daardoor zijn al onze taxaties helder, objectief en betrouwbaar. Onze rapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt, kunt ook bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en een scala aan specialistische adviezen zoals onteigeningen, planschade, herindeling en herbestemming.

Hoe werkt de taxatie van een bedrijfspand? 

De taxateur neemt alle factoren van het pand in overweging en bepaalt de marktwaarde zoals deze past in de markt van dat moment. Een aantal van deze factoren zijn: 

  • De inhoud en oppervlakte van het bedrijfspand
  • De functionele indeling
  • De kwaliteit van de gebruikte materialen
  • In hoeverre het pand energiezuinig en geïsoleerd is
  • De ligging en de omgeving
  • De marktsituatie
  • De staat van het onderhoud

Deze factoren, in combinatie met nog een aantal andere factoren bepalen de waarde van het pand volgens het taxatierapport. Doordat het bepalen van de marktwaarde maatwerk is, zal deze afwijken van de woz-waarde welke van het bedrijfspand.

Lassoo Makelaars & Taxateurs helpt u graag

Wanneer u een taxatierapport nodig hebt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verrichten gevalideerde taxatie voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs. Daardoor zijn al onze taxaties helder, objectief en betrouwbaar. Onze rapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Door onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt, kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en een scala aan specialistische adviezen zoals onteigeningen, planschade, herindeling en herbestemming.

Deel deze pagina op: