Uw makelaar in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is erg geliefd mede door de prachtige landschappen en de Bourgondische gastvrijheid. Wilt u een huis in Zuid-Limburg kopen of verkopen? Met zes vestigingen, in Geleen, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Landgraaf, zijn we de grootste makelaar in Zuid-Limburg. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en we hebben een groot bereik. Onze gecertificeerde makelaars zorgen ervoor dat de aankoop of verkoop van uw huis vlekkeloos verloopt.

Wij kunnen u helpen met:

  • De verkoop van uw huidige woning
  • De aankoop van een nieuwe woning
  • De taxatie van een woning
  • Het verhuren van uw woning
  • Het huren van een woning
  • Financieel advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bekijk hieronder onze diensten of bel naar 085-0207777 voor contact met één van onze makelaars. 

Met zes vestigingen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, hebben wij een uitgebreid aanbod aan woningen.

Huis kopen in Limburg

Als aankoopmakelaar helpen wij u met het vinden en aankopen van uw nieuwe woning in Zuid-Limburg. Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u de woning tegen een zeer scherpe prijs aankoopt.

Lees meer over aankoopbegeleiding voor een nieuwe woning

Huis laten taxeren?

Wij verrichten taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs. Daardoor zijn al onze taxaties helder, objectief en betrouwbaar.

Lees meer over de taxatie van een huis

Financieel advies hypotheek

Als u een woning wilt kopen, moet u in de meeste gevallen geld lenen bij een bank of hypotheekverstrekker. Daarnaast moeten er bij de koop en verkoop van een woning veel financiële zaken geregeld worden. Wij zorgen voor een op maat gemaakt advies.

Lees meer over hypotheken en verzekeringen

Waardebepaling huis aanvragen

Heeft u plannen uw woning te verkopen? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning? Ontdek wat een realistische prijs is voor uw woning. Onze makelaars helpen u graag bij een volledig gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis.

Ons nieuwste woningaanbod

Deel deze pagina op: