Makelaar Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is erg geliefd mede door de prachtige landschappen en de Bourgondische gastvrijheid. Wilt u een huis in Zuid-Limburg kopen of verkopen? Met zes vestigingen, in Geleen, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Landgraaf, zijn we de grootste makelaar in Zuid-Limburg. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en we hebben een groot bereik. Al onze makelaars zijn goed opgeleid en gecertificeerd voor de werkzaamheden die zij uitvoeren.

Lassoo kan u helpen met de verkoop van uw huidige woning, met de aankoop van een nieuwe woning, met de taxatie van een woning, met het verhuren van uw woning, met het huren van een woning en op het gebied van financieel advies. Wilt u weten wat Lassoo voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze makelaars.

Huis kopen in Limburg

De makelaars van Lassoo helpen u met het vinden en aankopen van uw nieuwe woning. Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u de woning tegen een zeer scherpe prijs aankoopt.

Lees meer over begeleiding bij aankoop

Huis laten taxeren?

Wij verrichten taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs. Daardoor zijn al onze taxaties helder, objectief en betrouwbaar.

Lees meer over een taxatie

Financieel advies voor uw huis

Als u een woning wilt kopen, moet u in de meeste gevallen geld lenen bij een bank of hypotheekverstrekker. Daarnaast moeten er bij de koop en verkoop van een woning veel financiële zaken geregeld worden. Goed en gedegen advies is hierbij enorm belangrijk.

Lees meer over hypotheken en verzekeringen

Heeft u plannen uw woning te verkopen? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze makelaars helpen u graag bij een volledig gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Ons nieuwste woningaanbod

Deel deze pagina op: