Bedrijfsmakelaardij

De makelaars van Lassoo Groep zijn gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij. Dit betreffen bedrijfsonroerendgoed transacties, bedrijfsobjecten, verkoop en aankoopbegeleiding en taxaties.

Zoeken in aanbod

Deskundig advies door gecertificeerd makelaars taxateurs

Wij geven u een deskundig advies bij het bepalen van de verkoopwaarde. Gebaseerd op een gedegen taxatie uitgevoerd door gecertificeerd makelaars taxateurs. Taxaties worden uitgevoerd volgens de NRVT norm Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en door alle geldverstrekkers geaccepteerd.
Bij de bepaling van de waarde wordt ook rekening gehouden met de meerwaarde gebaseerd op renovatie en mogelijke herbestemming.

Daarnaast is de verhuurde waarde een belangrijke bron van de waardebepaling.
Onze samenwerking met gerenommeerde partners gespecialiseerd in fiscale aspecten van vastgoed garandeert een optimaal advies .
Ons omvangrijke netwerk is tevens een garantie voor een optimale verkoopwaarde. Het bedrijfspand wordt aangeboden via alle relevante media waarvan social media een belangrijke component is. Bezichtigingen onderhandelingen advies over herbestemming en renovatie vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Na realisatie van de transactie verzorgen wij de verkoopakte. Met de service van Lassoo Groep bent u zeker van een uitstekende transactie.

Bemiddeling bij aankoop van Bedrijfsonroerendgoed

Bij de aankoop van een bedrijfspand is het van belang dat u de juiste keuze maakt. Waarbij het doel van de investering centraal staat. Eigen gebruik, belegging, renovatie, herbestemming. Elke allocatie vraagt een gespecialiseerde benadering. Lassoo Makelaars is deskundig op deze gebieden door een rijke ervaring. Samenwerking met gerenommeerde partners waaronder, architecten fiscalisten en notariaat, garandeert een integrale aanpak waardoor u optimaal geadviseerd wordt met als resultaat een optimale beslissing. Slimme mensen kiezen voor Lassoo.

Taxatie bedrijfspand

Wij verrichten taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door een gecertificeerde bedrijfstaxateur. Daardoor zijn al onze taxaties helder, objectief en betrouwbaar.

Lees meer

Bedrijfspand verkopen

U wilt uw bedrijfspand verkopen? Lassoo Makelaars is u hierbij graag van dienst. Met behulp van alle moderne middelen brengen wij uw bedrijfspand onder de aandacht bij potentiele kopers.

Lees meer

Zakelijke hypotheek

 Als u een bedrijfspand wilt kopen, moet u in de meeste gevallen geld lenen bij een bank of hypotheekverstrekker. Aangezien een hypothecaire lening over veel geld gaat, zitten er aan zo’n lening een hoop regels en vereisten. Lassoo Makelaars helpt u graag.

Lees meer

Bedrijfspand verhuren

U wilt uw bedrijfspand verhuren. Lassoo Makelaars is u hierbij graag van dienst. Met behulp van alle moderne communicatiemiddelen brengen wij uw bedrijfspand onder de aandacht bij potentiële huurders.

Lees meer

 

Deel deze pagina op: