Bedrijfspand kopen

De makelaars van Lassoo zijn allen gecertificeerd en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door uitstekende kennis van de markt kunnen zij u prima begeleiden bij de aankoop van een bedrijfspand. Daarnaast heeft Lassoo intensief contact met specialisten die het kantoor ondersteunen zoals : fiscaal adviseurs , bouwkundigen en notarissen.

Zijn de juridische zaken goed geregeld?

Lassoo makelaars geeft u antwoord op de belangrijke vragen, zodat u een bewuste keuze kunt maken. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw woonwensen. Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u het bedrijfspand tegen een zeer scherpe prijs aankoopt. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Tevens beperkt u het risico op een miskoop. Een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe pand. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Is uw zakelijke hypotheek geregeld? 

Een hypothecaire lening is een lening bij een geldverstrekker met een onroerend goed als onderpand. In uw geval zal dit onderpand uw aan te kopen pand zijn. Er zijn een hoop vragen die spelen rondom het regelen van uw hypothecaire lening. 

Wij werken samen met enkele partners die u zeer goed van dienst kunnen zijn op het gebied van hypotheekadvies en verzekeringen. Op zoek naar meer informatie over hypotheken? U kunt hier terecht voor al uw hypotheekzaken. 

Wij kunnen u helpen

Wilt u advies over het kopen van een bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap richting uw nieuwe bedrijfspand.

Deel deze pagina op: