Makelaar Maastricht

Contactgegevens

Wilhelminasingel 70
6221 BL Maastricht

Dé nummer 1 makelaar van Maastricht - Heuvelland

VBO makelaar nodig in Maastricht? Bij Lassoo Makelaars in Maastricht staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Als VBO makelaar in Maastricht zorgen wij voor professionele ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat uw zoektocht naar een nieuw huis zorgeloos verloopt. Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar of wilt u liever een huis of appartement in Maastricht huren? Geen probleem, wij helpen u graag!

Woningaanbod in Maastricht       Schrijf u in voor de Woning Alert

Bourgondisch wonen in Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en is gelegen aan de Maas. Maastricht kent een rijke historie, onder andere met het Verdrag van Maastricht in 1991, waar de basis werd gelegd voor ons huidige betaalmiddel, de Euro. Deze historische stad heeft vele middeleeuwse gebouwen en pleinen. Geniet van het romantische en authentieke stadscentrum of ga eropuit in de natuurrijke omgeving van het Heuvelland. 

Daarnaast is Maastricht tegenwoordig natuurlijk ook een prettige stad om te wonen met vele (culturele) bezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden, bedrijvigheid en prachtige natuur om te wandelen en fietsen op een steenworp afstand. Zo bedient het kantoor van Lassoo, gevestigd in het centrum van de stad, ook gemakkelijk het Heuvelland. Ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan wonen in het prachtige heuvelachtige landschap, maar wél dichtbij de stad Maastricht. 

Huis verkopen met een makelaar in Maastricht

Voor de verkoop van uw huis kunnen wij als verkoopmakelaar het werk uit handen nemen. Met onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en de kennis van Maastricht en omgeving zorgen wij voor een snelle verkoop van uw woning. Wij zijn door onze actieve werkwijze een voorloper op online gebied en maken wij gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning.

Wat kunt u onder andere van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw huis in Maastricht?

U kunt uiteraard rekenen op intensieve en persoonlijke begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw woning goed onder de loep nemen. Gebaseerd op deze waardebepaling, ontvangt u tips over het gereedmaken van uw woning voor de verkoop. Zodra uw woning in de verkoop wordt genomen, wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Deze foto’s zullen zorgen voor een optimale presentatie aan potentiële kopers.  U kunt dan ook rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppelingen van resultaten.

Gratis waardebepaling van uw woning in Maastricht?

Huis kopen in Maastricht

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Wij ondersteunen u graag in het kopen van uw huis in Maastricht! Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar uw droomhuis. Wij staan u bij als aankoopmakelaar en kennen alle ins en outs van Maastricht. Zo kunt u zorgeloos op zoek naar uw nieuwe huis.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat de kwaliteit van een woning is, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs et cetera. Wij gaan als aankoopmakelaar, op basis van uw wensen, op zoek naar potentiële woningen en nemen al deze zaken voor u uit handen.

Met zes vestigingen zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben een groot bereik en kennen de Maastrichtse markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek. 

Gecertificeerde taxateur in Maastricht

Lassoo verricht in Maastricht en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn.

Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen zoals:

  • Onteigening
  • Planschade
  • Herindeling
  • Herbestemming.

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare taxateur in Maastricht, kies dan voor Lassoo Makelaars. Met onze focus op klanttevredenheid, onze expertise en kennis in de vastgoedmarkt in Maastricht, helpen we u om de beste beslissing te nemen voor uw toekomstige huis.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Maastricht of neem contact met ons op. 

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: