Makelaar Maastricht

Contactgegevens

Wilhelminasingel 70
6221 BL Maastricht

Bekijk het woningaanbod in Maastricht  of  Schrijf u in voor de Woning Alert

 

Dé nummer 1 makelaar van Maastricht - Heuvelland

VBO makelaar nodig in Maastricht? Als dé nummer 1 makelaar van Limburg kan een kantoor van Lassoo Makelaars en Taxateurs in Maastricht natuurlijk niet ontbreken.

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt meer dan 120.000 inwoners. De stad wordt doorkruist door de Maas en de herkomst van de naam Maastricht is dan ook terug te leiden tot de Latijnse naam Mosae Trajectum, wat staat voor “doorwaadbare plaats in de Maas”. Maastricht kent een rijke historie, onder andere met het verdrag van Maastricht in 1991, waar de basis werd gelegd voor ons huidige betaalmiddel de Euro.

Daarnaast is Maastricht tegenwoordig natuurlijk ook een prettige stad om te wonen met vele (culturele) bezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden, bedrijvigheid en prachtige natuur om te wandelen en fietsen op een steenworp afstand. Zo bedient het kantoor van Lassoo, gevestigd in het centrum van de stad, ook gemakkelijk het Heuvelland. Ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan wél dichtbij de stad Maastricht te wonen, maar toch midden in het prachtige heuvelachtige landschap dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

 

Huis verkopen met een makelaar in Maastricht

Uw huis verkopen in Maastricht? Dan bent u vast op zoek naar een goede verkoopmakelaar. De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de vastgoed markt. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Maastricht en omgeving. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning.

Wat kunt u onder andere van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw huis in Maastricht?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers. U kunt dan ook rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppelingen van resultaten.

Gratis waardebepaling van uw woning in Maastricht?

 

Huis kopen in Maastricht

Huis kopen in Maastricht maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Maastricht.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiele woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met vijf vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

 

Taxateur Maastricht

Lassoo verricht in Maastricht en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn.

Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Maastricht of neem contact met ons op.

 

 

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Maastricht

Deel deze pagina op: