Makelaar Landgraaf

Contactgegevens

Op de Heugden 12
6371 XM Landgraaf

Dé makelaar in Landgraaf, al uw voordelen op een rij

Als u op zoek bent naar een professionele makelaar in Landgraaf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van makelaars, taxateurs en vastgoedadviseurs staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij bieden u graag ondersteuning en advies bij onderwerpen zoals woningaankoop, woningverkoop en woningtaxaties.

Landgraaf, uw stad in Zuid-Limburg 

Wonen in Landgraaf betekent, wonen in een stad met veel diversiteit. Van rustige natuur om te ontspannen, tot winkelcentra, cafés en restaurants voor de bourgondische gezelligheid. Wij bieden een eigen aanbod van woningen in Landgraaf aan, bekijk direct het actuele woningaanbod en zoek naar uw droomhuis. Heeft u vragen over ons aabod van woningen? Neem dan contact met ons op door te bellen (085-0207777) met 1 van onze specialisten of het invullen van het contactformulier.

Woningaanbod in Landgraaf  Vraag een waardebepaling aan

 

 

Uw huis verkopen in Landgraaf

Uw huis in regio Landgraaf verkopen? Kies dan voor Lassoo als uw verkoopmakelaar. Onze makelaars in Landgraaf zijn continu bijgeschoold en kennen de huidige markt door en door. Ze zijn gespecialiseerd in de vastgoedbranche, wat resulteert in een snelle verkoop van uw woning in Landgraaf en omstreken. 

Lassoo staat bekend om zijn innovatieve aanpak in het verkopen van woningen. Wij benutten diverse methoden, zowel online als offline. Dit om uw huis effectief op de markt te zetten, met een detailgerichte en resultaatgerichte werkwijze.

Wat kan ik verwachten bij de verkoop van mijn huis?

U ontvangt van ons uitgebreide en persoonlijke ondersteuning, beginnend met een gratis waardebepaling van uw huis. Op basis hiervan krijgt u gerichte adviezen voor de voorbereiding van de verkoop. Voordat we uw woning op de markt brengen, zetten we een deskundige woningfotograaf in om uw huis aantrekkelijk te presenteren aan geïnteresseerde kopers.

Dit omvat zorgvuldig georganiseerde bezichtigingen en we bieden u regelmatig updates over de voortgang van de verkoop.

Gratis waardebepaling van uw woning in Landgraaf?

 

Een huis kopen in Landgraaf

U heeft uw droomhuis gevonden in Landgraaf! Of kunt u wel hulp gebruiken met het vinden van uw perfecte woning? Als aankoopmakelaar is Lassoo uw ideale partner. Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden. Enkele voorbeelden zijn de volgende vragen.

Wat is de kwaliteit van de woning? Zijn er verborgen gebreken? Hoe gaat het onderhandelen over de vraagprijs in zijn werk? Wat zijn de administratieve en juridische zaken waar u op moet letten? Onze aankoopmakelaars gaan op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen en nemen al deze zaken voor u uit handen.

Woningaanbod in Landgraaf

 

Taxateur in Landgraaf en omgeving

Voor een betrouwbare taxateur in Landgraaf kunt u terecht bij Lassoo. Onze NRVT gecertificeerde taxateurs voeren taxaties uit voor banken en andere geldverstrekkers, zodat uw taxatierapport altijd objectief en betrouwbaar is.

Naast reguliere taxaties zijn wij ook gespecialiseerd in fiscale taxaties. Hierbij wordt gekeken naar de waarde van een pand voor belastingdoeleinden, bijvoorbeeld bij de aankoop of verkoop van vastgoed. Daarnaast bieden we specialistische adviezen aan op het gebied van onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Landgraaf of wilt u vrijblijvend meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Meer informatie over taxatie van uw woning

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: