Makelaar Landgraaf

Contactgegevens

Op de Heugden 12
6371 XM Landgraaf

Dé makelaar in Landgraaf, al uw voordelen op een rij

Uw team van makelaars, taxateurs en vastgoedadviseurs staan voor u klaar. U wordt ondersteund vanuit ons kantoor in Landgraaf met adviezen en hulp over onderwerpen als woningaankoop, woningverkoop en woningtaxaties. 

Uw koffie staat klaar! 

In ons eigen aanbod van woningen kunt u nu al direct terecht voor het actuele woningaanbod. Voor vragen of specifieke wensen neemt u contact met ons op door het bellen met 1 van onze specialisten of het invullen van het formulier hiernaast. 

Huis verkopen in Landgraaf

U maakt gebruik van alle kennis van onze gelicenseerde makelaars. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn door bijscholing altijd up to date wat betreft de huidige markt. De actieve werkwijze waar u op kunt rekenen zal u wat dat betreft ook geen windeieren leggen. U verkoopt uw huis aan de hand van uw eigen wensen.

Wat kan ik verwachten bij de verkoop van mijn huis?

Allereerst krijgt u intensieve en persoonlijk begeleiding. U ontvangt een gratis waardebepaling, waarbij uw woning goed onder de loep wordt genomen. Op basis van deze waardebepaling ontvangt u tips voor het gereed maken van uw huis voor verkoop. 

De professionele vastgoedfotograaf

Voordat uw huis op de markt wordt gepresenteerd ontvangt u een bezoek van onze  professionele fotograaf. Deze fotograaf, gespecialiseerd in vastgoedfotografie, legt de beste kanten van uw woning vast op de gevoelige plaat. Hierdoor realiseert u de optimale presentatie op de Lassoo online kanalen.

Huis kopen in Landgraaf

U heeft uw droomhuis gevonden in Landgraaf! Echter komen er altijd vele aspecten kijken bij het aankopen van een woning. Als verkoopmakelaar vindt u in Lassoo uw ideale partner. Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden. Enkele voorbeelden zijn de volgende vragen. Wat is de kwaliteit van de woning? Zijn er verborgen gebreken? Hoe moet ik onderhandelen over de vraagprijs? Uw aankoopmakelaar van Lassoo gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen en neemt alle benodigde zaken voor u uit handen.

Taxateur in Landgraaf

Lassoo verricht in Landgraaf en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Uw taxatierapport zal door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fiscale taxaties. Andere diensten waarin wij zijn onze strepen hebben verdiend zijn onze specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming. Ontvangt u graag vrijblijvend meer informatie? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Landgraaf of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Landgraaf

Deel deze pagina op: