Makelaar Geleen

Contactgegevens

Mauritslaan 4a
6161 HV Geleen

Dé makelaar in Geleen

Bent u op zoek naar een VBO makelaar in de Westelijke Mijnstreek? Dan bent u bij Lassoo Makelaars en Taxateurs, met een kantoor gevestigd in Geleen, aan het juiste adres.

Geleen, dat haar naam dankt aan de ligging bij het riviertje de Geleenbeek, groeide in de beginjaren van de 20e eeuw exponentieel door activiteiten in de ‘Staatsmijn Maurits’ en is dan ook onderdeel van de ‘Westelijke Mijnstreek’. Met de samenvoeging van Geleen tot één gemeente begin deze eeuw telt de gemeente ruim 90.000 inwoners en is  de derde gemeente van de provincie en voorzien van alle gemakken.

Door de uitstekende verbindingen vormen Sittard en Geleen een uitstekende uitvalsbasis voor omringende dorpen als Born, Urmond, Munstergeleen en Stein. Tenslotte is Geleen een van de weinige gemeente in Nederland die zówel aan België als Duitsland grenzen. Kortom, u kunt vanuit Geleen alle kanten uit!

Huis verkopen in Geleen

Huis verkopen in Geleen? Een verkoopmakelaar helpt u daarbij. De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Geleen en omgeving. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

Wat kunt u onder andere van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw huis in Geleen?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw woning  goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers. U kunt dan ook rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppelingen van resultaten.

Huis kopen in Geleen

Een huis kopen in Geleen maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Geleen.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs, afhandelen van administratieve en juridische zaken et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiele woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met vijf vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Geleen

Lassoo verricht in Geleen en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT( Nederlands Register Vastgoed Taxateurs )gecertificeerde taxateurs, waardoor de taxaties altijd objectief en betrouwbaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Geleen of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Geleen

Deel deze pagina op: