Makelaar Geleen

Contactgegevens

Mauritslaan 4a
6161 HV Geleen

Dé makelaar in Geleen

Bent u op zoek naar een professionele VBO makelaar in de Westelijke Mijnstreek? Dan bent u bij Lassoo Makelaars en Taxateurs in Geleen aan het juiste adres. 

Geleen, dat haar naam dankt aan de ligging bij het riviertje de Geleenbeek, groeide in de beginjaren van de 20e eeuw exponentieel door activiteiten in de ‘Staatsmijn Maurits’ en is dan ook onderdeel van de ‘Westelijke Mijnstreek’. Met de samenvoeging van Geleen tot één gemeente begin deze eeuw telt de gemeente ruim 90.000 inwoners en is  de derde gemeente van de provincie en voorzien van alle gemakken.

Door de uitstekende verbindingen vormen Sittard en Geleen een uitstekende uitvalsbasis voor omringende dorpen als Born, Urmond, Munstergeleen en Stein. Tenslotte is Geleen een van de weinige gemeenten in Nederland die zowel aan België als Duitsland grenzen. Kortom, u kunt vanuit Geleen alle kanten uit!

Woningaanbod in Geleen    Vraag een waardebepaling aan

 

 

Huis verkopen in Geleen

Bent u van plan uw huis te verkopen in Geleen? Onze professionele makelaars helpen u graag verder als verkoopmakelaar. Met onze jarenlange ervaring van de lokale huizenmarkt zijn we in staat uw huis snel te verkopen in Geleen en omgeving. 

We maken bij de verkoop gebruik van zowel online als offline media. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw woning overal grootschalig zichtbaar is. We besteden veel aandacht aan details en verzekeren u van persoonlijke begeleiding bij het verkopen van uw huis in Geleen.

Onze werkwijze bij de verkoop van uw huis in Geleen

  • We starten met een gratis waardebepaling van uw huis, waarbij we de waarde van uw woning vastleggen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips om uw woning in Geleen zo snel mogelijk op de verkoop voor te bereiden.
  • Vervolgens wordt uw woning gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Dit zorgt ervoor dat uw woning op de best mogelijke manier wordt getoond aan geïnteresseerde kopers.
  • U kunt rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppeling van resultaten vanuit onze makelaars.

Gratis waardebepaling van uw woning in Geleen?

 

Huis kopen in Geleen

Wilt u een huis kopen in Geleen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan kunt u gebruik maken van onze aankoopmakelaar service. Een huis kopen in Geleen is een belangrijke en soms ingewikkelde beslissing. Er komt namelijk veel bij kijken, zoals het controleren van de kwaliteit van de woning en eventuele verborgen gebreken, het onderhandelen over de prijs en het afhandelen van de administratieve en juridische zaken. 

Onze aankoopmakelaars gaan op zoek naar woningen die aan uw wensen voldoen en nemen alle zaken uit handen. Met zes vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Hierdoor kunnen wij woningen voor een zeer scherpe prijs aankopen, wat ervoor zorgt dat u veel geld kunt besparen. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Woningaanbod in Geleen

 

Taxateur Geleen

Wilt u een taxatie voor uw huis in Geleen? Lassoo Geleen beschikt over NRVT gecertificeerde taxateurs en helpt u graag bij het uitvoeren van een taxatie. Onze taxatierapporten worden altijd objectief uitgevoerd en worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Bij het taxeren van woningen in Geleen wordt rekening gehouden met de ontwikkelingen op de lokale huizenmarkt. Daarnaast is het mogelijk om een fiscale taxatie aan te vragen of specialistische adviezen zoals onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Heeft u interesse in een taxatie in Geleen of heeft u een taxatierapport nodig voor uw financiering? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Meer informatie over taxatie van uw woning

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Geleen

Deel deze pagina op: