Wat is mijn huis waard?

Voor de koop van een nieuwe woning is de waarde van de huidige woning meestal van grote invloed op de keuzes die hierna gemaakt gaan worden. Een waardebepaling is noodzakelijk om uw woning goed in de markt te zetten. Tevens krijgt u hierdoor inzicht in uw bestedingsruimte voor een nieuw huis. De meest eenvoudige manier om een waardebepaling te doen, is het inschakelen van een makelaar. U kunt Lassoo inschakelen voor een gratis waardebepaling. Hieronder leest u hoe wij te werk gaan bij een gratis waardebepaling.

Uw huis verkopen en een huis huren

Bent u benieuwd wat de eventuele overwaarde van uw huis is, zodat u uw huis kunt verkopen om vervolgens te gaan huren? Dan helpen wij u ook graag. Ook hiervoor is een waardebepaling namelijk erg zinvol. Het geeft u een goed inzicht in uw financiële situatie, zodat u een helder beeld krijgt over de mogelijkheden om een huis te huren na verkoop.

Een taxatierapport

Heeft u een gratis waardebepaling laten doen door Lassoo en wilt u dat dit officieel gedocumenteerd wordt? Geen probleem, want ook hiervoor bent u bij Lassoo aan het juiste adres. Bij ons werken enkel gecertificeerde taxateurs die aangesloten zijn bij NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar taxatie huis.