Gratis waardebepaling van uw huis

De meest eenvoudige manier om de waarde van een woning te bepalen, is het inschakelen van een makelaar. U kunt Lassoo inschakelen voor een gratis waardebepaling. Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van woningen.

Heeft u plannen uw woning te verkopen? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze makelaars helpen u graag bij een vrijblijvende waardebepaling.

Voor het maken van een afspraak kunt u het formulier invullen. Tijdens een persoonlijk gesprek verstrekken wij u geheel vrijblijvend alle info.

Voorwaarden gratis waardebepaling:

 • Uiterlijk binnen 4 werkdagen weet u wat uw huis waard is.
 • De afspraak duurt circa 60 minuten.
 • De waardebepaling is vrijblijvend, u zit nergens aan vast.
 • Wordt uw huis niet verkocht, dan rekenen wij geen beëindigingskosten.
 • Professioneel advies over de verkoop en eventueel aankoop van uw nieuwe woning door een van onze gecertificeerde makelaars.

Wat is een waardebepaling van uw huis?

Een waardebepaling geeft u een goed inzicht in de waarde van uw huis. De waardebepaling is vaak de basis voor de verkoopprijs. U kunt bij Lassoo terecht voor een vrijblijvende waardebepaling, waarbij we op basis van drie stappen de waarde van uw woning berekenen.

Waardebepaling van uw huis in 3 stappen

Dankzij de volgende 3 stappen krijgt u een duidelijke indicatie van de waarde van uw huis. Geheel vrijblijvend bepalen we de waarde van uw huidige woning. Onze makelaars en specialisten helpen u zo snel op weg.

Stap 1: Opname van uw huis

We nemen de staat op van uw huis, door een aantal zaken te controleren. Hierbij kijken we zowel naar bouwkundige aspecten als algemene eigenschappen van uw huis. Een aantal punten die voor ons van belang zijn bij een waardebepaling, zijn:

 • De staat van onderhoud
 • De constructie en kwaliteit van gebruikte materialen
 • De mate van isolatie en energiezuinige maatregelen
 • De ligging en omgeving
 • De inhoud en oppervlakte
 • Het bouwjaar van uw huis
 • De bestemmingsplannen en bodeminformatie

Stap 2: Kadastrale recherche

Het Kadaster is het openbare register van registergoederen waaronder vastgoed. Om te kijken of de gegevens uit het Kadaster kloppen doen wij een uitgebreide kadastrale recherche. Aan de hand van de bij het kadaster bekende gegevens controleren we of deze overeenkomen met hetgeen wat wij waarnemen bij uw huis. Het is namelijk mogelijk dat hier discrepanties aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van de erfgrens met uw buren. Deze informatie nemen wij mee in de waardebepaling van uw huis.

Stap 3: Vergelijkbare huizen zoeken

Om de waarde van uw huis goed vast te kunnen stellen, bekijken we ook vergelijkbare huizen die recentelijk verkocht zijn. Vaak zijn dit huizen bij u in de omgeving. De prijs en snelheid waarmee vergelijkbare woningen verkocht worden, geeft ons een nog beter beeld van de waarde van uw huis.

Vraag een gratis waardebepaling van uw huis aan bij Lassoo

De gratis waardebepaling bij Lassoo wordt uitgevoerd door een gecertificeerde makelaar met jarenlange ervaring. Door de professionele werkwijze en diepgaande marktkennis krijgt u het beste advies. Dit maakt Lassoo Makelaars uw beste partner. Door de grote vraag naar koopwoningen zijn de voorwaarden op dit moment uiterst gunstig. Hierdoor is de waarde van de woning vaak veel hoger dan men verwacht.

Deel deze pagina op: