Non-stop zorgzaam!
9,4 beoordeling op funda

Gratis waardebepaling van uw huis

Heeft u plannen uw woning te verkopen? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze makelaars helpen u graag bij een volledig gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Kies voor een gecertificeerde makelaar met jarenlange ervaring. Door zijn professionele werkwijze en diepgaande marktkennis krijgt u het beste advies. Dit maakt Lassoo Makelaars uw beste partner. Door de grote vraag naar koopwoningen zijn de voorwaarden op dit moment uiterst gunstig. Hierdoor is de waarde van de woning vaak veel hoger dan men verwacht.

Wat is een waardebepaling van uw woning?

De meest eenvoudige manier om een waarde van een woning te bepalen, is het inschakelen van een makelaar. U kunt Lassoo inschakelen voor een gratis waardebepaling. Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van woningen.

Een waardebepaling geeft u een goed inzicht in de waarde van uw huis. Dit is een belangrijk gegeven bij de aankoop van een nieuwe woning. U kunt bij Lassoo terecht voor een gratis waardebepaling, waarbij we als volgt te werk gaan:

Waardebepaling van uw huis  in 3 stappen?

Dankzij de volgende 3 stappen krijgt u duidelijke indicatie van de waarde van uw huis. Geheel vrijblijvend bepalen we de waarde van uw huidige woning. Onze makelaars en specialisten helpen u zo snel op weg.

Stap 1: Opname van uw woning

We nemen de staat op van uw huis, door een aantal zaken te controleren. Hieronder vindt u een aantal punten die voor ons van belang zijn bij een waardebepaling:

 • Bouwkundige aspecten, zoals;
  • Staat van onderhoud
  • Constructie en kwaliteit van gebruikte materialen
  • Mate van isolatie en energiezuinige maatregelen
 • Algemene eigenschappen van uw huis, zoals;
  • Ligging en omgeving
  • Inhoud en oppervlakte
  • Leeftijd van uw huis
 • Bestemmingsplannen en bodeminformatie

Stap 2: Kadastrale recherche

Het Kadaster is het openbare register van registergoederen waaronder vastgoed. Om te kijken of de gegevens uit het Kadaster kloppen doen wij een uitgebreide kadastrale recherche. Aan de hand van de bekende gegevens controleren we of deze overeenkomen met hetgeen wij waarnemen bij uw huis. Het is namelijk mogelijk dat hier discrepanties aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van de scheidingswand met uw buren. Deze informatie nemen wij mee in de waardebepaling van uw huis.

Stap 3: Vergelijkbare huizen zoeken

Om de waarde van uw huis goed vast te kunnen stellen, bekijken we ook vergelijkbare huizen die recentelijk verkocht zijn. Vaak zijn dit huizen bij u in de omgeving. De prijs en snelheid waarmee vergelijkbare huizen verkocht worden, geeft ons een nog beter beeld van de waarde van uw huis.