Gratis waardebepaling van uw huis

Heeft u plannen uw woning te verkopen? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze makelaars helpen u graag bij een vrijblijvende waardebepaling. Doorloop onderstaande vragen om te starten met uw gratis waardebepaling. Vervolgens verstrekken wij u geheel vrijblijvend alle info.


Vul hieronder uw gegevens in

Of bel naar 085-0207777 voor een afspraak.

Te waarderen adres

Vul de postcode en huisnummer van het waarderen object in.


Waardebepaling van uw huis in 3 stappen

Dankzij de volgende 3 stappen krijgt u een duidelijke indicatie van de waarde van uw huis. Geheel vrijblijvend bepalen we de waarde van uw huidige woning. Onze makelaars en specialisten helpen u zo snel op weg.

Stap 1: Opname van uw huis

We nemen de staat van uw huis op, door een aantal zaken te controleren. Hierbij kijken we zowel naar bouwkundige aspecten als algemene eigenschappen van uw huis. Een aantal punten die voor ons van belang zijn bij een waardebepaling, zijn:

 • De staat van onderhoud
 • De constructie en kwaliteit van gebruikte materialen
 • De mate van isolatie en energiezuinige maatregelen
 • De ligging en omgeving
 • De inhoud en oppervlakte
 • Het bouwjaar van uw huis
 • De bestemmingsplannen en bodeminformatie

Stap 2: Kadastrale recherche

Het Kadaster is het openbare register van registergoederen waaronder vastgoed. Om te kijken of de gegevens uit het Kadaster kloppen doen wij een uitgebreide kadastrale recherche. Aan de hand van de bij het kadaster bekende gegevens controleren we of deze overeenkomen met hetgeen wat wij waarnemen bij uw huis. Het is namelijk mogelijk dat hier verschillen aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van de erfgrens met uw buren. Deze informatie nemen wij mee in de waardebepaling van uw huis.

Stap 3: Vergelijkbare huizen zoeken

Om de waarde van uw huis goed vast te kunnen stellen, bekijken we vergelijkbare huizen die recentelijk verkocht zijn. Vaak zijn dit huizen bij u in de omgeving. De prijs en snelheid waarmee vergelijkbare woningen verkocht worden, geeft ons een beter beeld van de waarde van uw huis.

Wat is een waardebepaling? 

Een waardebepaling geeft u een goed inzicht in de waarde van uw huis. De gratis waardebepaling is vaak de basis voor de verkoopprijs. U kunt bij Lassoo terecht voor een vrijblijvende waardebepaling, waarbij we op basis van drie stappen de waarde van uw woning berekenen. Benieuwd wat het verschil is tussen een waardebepaling en een taxatie? Kijk dan hier

De gratis waardebepaling:

 • Uiterlijk binnen 4 werkdagen weet u wat uw huis waard is.
 • De afspraak duurt circa 60 minuten.
 • De waardebepaling is vrijblijvend, u zit nergens aan vast.
 • Wordt uw huis niet verkocht, dan rekenen wij geen beëindigingskosten.
 • Professioneel advies over de verkoop en eventueel aankoop van uw nieuwe woning door een van onze gecertificeerde makelaars.

Officiële woning taxatie nodig?

Afhankelijk van de reden, heeft u een officiële taxatie van uw woning nodig, in plaats van een waardebepaling. Een waardebepaling heeft een adviserende rol, maar een taxatie is een officieel rapport. Dit document is geschikt voor aanvragen bij banken, verzekeraars of de belastingdienst. Bekijk hier de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie.

Vraag een gratis waardebepaling van uw huis aan bij Lassoo

Bent u overtuigd van Lassoo Makelaars & Taxateurs en wilt u een gratis waardebepaling aanvragen? Vul dan het formulier in bovenaan de pagina of bel naar 085-0207777.

Ja, ik wil een waardebepaling aanvragen

Deel deze pagina op: