Agrarisch vastgoed

Lassoo Makelaars groep is gespecialiseerd in de bemiddeling bij aankoop en verkoop van gronden, gebouwen en taxaties. We adviseren bij al uw vragen op het gebied van agrarisch onroerend goed. Door onze jarenlange ervaring in de regio Limburg en Brabant zijn wij de uitgelezen partij om u te helpen bij uw vraagstukken omtrent agrarisch vastgoed.

Boerderij te koop

Onze makelaars zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de branche van het agrarisch vastgoed. Mede door onze ervaring en uitgebreide kennis van de markt in de regio's Limburg en Noord-Brabant kunnen zij u prima begeleiden bij de aankoop van uw boerderij.

Meer lezen

Boerderij te huur

Kom met ons in contact en laat u helpen in uw zoektocht naar een boerderij om te huren. Wij hebben jarenlange kennis van de markt en een 

Meer lezen

Agrarische verzekering

Een goede verzekering is een belangrijk onderdeel van de aankoop van uw agrarisch onroerend goed. Lassoo Makelaars en Taxateurs werkt samen met gecertificeerde partners op het gebied van verzekeringen. Door jarenlange ervaring en uitstekende kennis van de markt kunnen zij u bij uitstek helpen bij de keuzes op het gebied van verzekeringen. 

Meer lezen

Agrarische bedrijven te koop

Bent u op zoek naar een agrarisch bedrijfspand? Door uitstekende kennis van de markt in de regio Limburg en Noord-Brabant heeft Lassoo Makelaars en Taxateurs een uitgebreid aanbod op het gebied van agrarische bedrijven. Bekijk het aanbod of neem vrijblijvend contact op met Lassoo om de mogelijkheden te bespreken.

Meer lezen

Deel deze pagina op: