Lassoo Makelaars en Taxateurs is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Commercieel Binnendienst Medewerker voor ons kantoor in Landgraaf. Als Commercieel Binnendienst Medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van ons dynamische team en ben je medeverantwoordelijk voor het soepel verlopen van diverse processen.

Functieomschrijving:
Als Commercieel Binnendienst Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van administratieve ondersteuning (van A tot Z) aan onze makelaars. Je zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van diverse taken en draagt bij aan een efficiënte werkomgeving.
Jouw taken omvatten onder andere:

- Beheren van de administratieve processen rondom vastgoedtransacties.
- Onderhouden van contacten met klanten, makelaars en andere betrokken partijen.
- Zorgdragen voor een accurate en tijdige verwerking van documentatie.
- Ondersteunen bij marketingactiviteiten en communicatie.

Functie-eisen:
Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we het volgende:
- Stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren.
- Beschikbaarheid voor een fulltime functie (40 uur per week).
- Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
- Goede teamspeler, maar ook zelfstandig goed kunnen functioneren.
- Gestructureerd en organisatorisch sterk.

Wat mag je van ons verwachten:
Lassoo Makelaars en Taxateurs biedt een uitdagende werkomgeving waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. We waarderen initiatief en zelfstandigheid en bieden een marktconform salaris op basis van ervaring en kwalificaties.

Fulltime werkzaam binnen onze groeiende organisatie: Je maakt deel uit van een dynamisch team binnen een groeiende onderneming, waar jouw inzet en betrokkenheid van groot belang zijn.
Pensioenregeling: Wij bieden een solide pensioenregeling om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van financiële zekerheid, ook na je werkende jaren.
Goed salaris: Een competitief salaris op basis van jouw ervaring en kwalificaties, waardoor je wordt beloond voor je inzet.
28 vakantiedagen per jaar: We begrijpen het belang van ontspanning en vrije tijd. Daarom bieden we ruimte voor 28 vakantiedagen per jaar.
Afwisselend takenpakket: Geen enkele dag is hetzelfde. Je krijgt een gevarieerd takenpakket, wat betekent dat je dagelijks nieuwe vaardigheden opdoet en uitdagingen aangaat.
Volop de ruimte om je te ontwikkelen: Bij Lassoo geloven we in persoonlijke groei. We bieden ruime mogelijkheden en ondersteuning om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.
Leuke werkomgeving in een jong, enthousiast en gemotiveerd team: Je komt te werken in een plezierige werkomgeving, omringd door een jong, enthousiast en gemotiveerd team. We waarderen teamspirit en streven ernaar om een positieve werksfeer te handhaven.

We zien ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst!

Sollicitatieprocedure:

Heb jij interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@lassoo.nl ter attentie van Marco Hanssen. De deadline voor sollicitaties is vrijdag 9 februari. Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 februari.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en heten je alvast welkom in ons team!

Deel deze pagina op: