Sjoerd Roks

Mijn naam is Sjoerd Roks en ik ben 21 jaar. Ik ben woonachtig in Valkenburg. Vanaf februari loop ik mijn afstudeerstage bij Lassoo. In mijn vrije tijd ben ik aan het sporten of lekker aan het uiteten.

Ik studeer momenteel Commerciële Economie aan Zuyd Hogeschool in Sittard. Ik heb voor een afstudeerstage bij Lassoo gekozen, omdat het een jong en professioneel bedrijf is. Vastgoed interesseert mij enorm, omdat er zich elke dag nieuwe kansen voordoen. Na een aantal positieve gesprekken met de directie van Lassoo, kwamen we tot de conclusie dat we een goede match voor elkaar waren. Enerzijds dat er een uitdagende opdracht vanuit het bedrijf lag, anderzijds dat ik het bedrijf een toegevoegde waarde kan bieden.

Ik ga me tijdens deze stage vooral bezighouden met onderzoek doen voor mijn scriptie. Hierbij ga ik onderzoeken op welke manier de (online) marketing van Lassoo in combinatie met HubSpot moet worden ingericht om kwalitatief goede leads aan te trekken. Uiteindelijk geef ik een advies en zal ik aan het eind van de stage ook een implementatieplan opstellen. Naast het onderzoek doen, ondersteun ik ook de binnendienst. Zo neem ik enkele taken over en help ik uiteraard waar nodig.

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan voor Lassoo en mezelf te ontwikkelen tijdens het afstuderen!

sjoerd

Functie

  • Stagiair

Contactgegevens

Stel uw vraag

Deel deze pagina op: