Renée Leliveld

Mijn naam is Renée Leliveld, geboren in 1998 en woonachtig in Lanaken. Ik heb zowel een Belgische als een Nederlandse achtergrond en kan me in beide werelden goed inleven. In mijn vrije tijd doe ik aan Reformer Pilates en kan je me op het terras in Maastricht vinden. Naast het lezen van boeken, ben ik erg sociaal en barst ik van energie. Ik heb een halfjaar in Utrecht en 3 jaar in Eindhoven gewoond waar ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij heb afgerond.

Tijdens mijn studie ben ik in april 2021 als werkstudent begonnen bij Lassoo Makelaars en mocht ik de binnendienst ondersteunen. Ik ben met het ondernemerschap opgegroeid en al snel werd duidelijk dat mijn commerciële kant naar boven kwam. Ik mocht de makelaars in de verschillende regio’s assisteren en kon mezelf goed ontwikkelen. Door in verschillende regio’s werkzaam te zijn, heb ik al wat ervaring mogen opbouwen.

Vanaf september ben ik voor vijf maanden gestart met mijn stage bij Torrox vastgoed, een projectontwikkelaar in Sittard. Ik heb onderzoek mogen doen naar de woonbehoeften van de vermogende senioren waardoor een passend woningconcept ontwikkeld kon worden. In de tussentijd bood Lassoo mij een baan aan om vanaf februari 2022 te starten als assistent makelaar. Hierdoor had ik na het afronden van mijn studie gelijk een vaste baan, een kans die ik niet kon laten liggen.

Wat mij aanspreekt aan het Lassoo team is de gedrevenheid en de ambitieuze collega’s rondom mij. Een jong en verfrissend team die bereid is om ervoor te gaan!

PhotoRoom_20220201_160327

Functie

  • Makelaar wonen

Stel uw vraag

Laatst verkochte/verhuurde woningen door Renée Leliveld

Deel deze pagina op: