Nick Houben

Hoi, mijn naam Nick Houben, 32 jaar jong en woonachtig samen met mijn partner in Brunssum, in de wijk Langeberg.

Sinds begin dit jaar ben ik werkzaam als binnendienst medewerker, vestiging Landgraaf. Dagelijks ben ik samen met mijn vrolijke collega Mandy (tevens werkzaam in de binnendienst) bezig met het ondersteunen van de makelaars. Samen nemen wij een groot gedeelte van hun werk uit handen waardoor zij zich volledig kunnen richten op het verkoopproces. De werkzaamheden bestaan o.a. uit de administratieve afhandeling van telefoongesprekken, het opmaken van de koopovereenkomsten & brochures van de woningen, maar ook de financiële administratie, het plannen van afspraken, gegevens systematisch verwerken en het opslaan en invoeren van gegevens behoren tot onze werkzaamheden. Dit doe ik 4 dagen in de week met heel veel plezier!

Naast mijn werk maak ik graag muziek. Ik ben dirigent (en tevens oprichter) van de Heerlense sambaband Diversão! De band, met ruim 40 super enthousiaste leden, brengt een mengeling van opzwepende Braziliaanse samba ritmes. Buiten het lesgeven dat ik doe op vrijdagavond organiseer ik samen met een geweldig team het jaarlijks terugkerende Samba Festival in Parkstad. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Het communiceren met de klant maakt Lassoo Makelaars & Taxateurs echt onderscheidend. We geven volwaardig advies aan (potentiële) klanten. Klanten kiezen voor ons, omdat zij kiezen voor expertise. Lassoo is een onderneming met een gezonde en vooruitstrevende ondernemersgeest dat zich dé makelaar van Limburg mag noemen. Lassoo Makelaars & Taxateurs wordt gekenmerkt door een jong en dynamisch karakter met de uitgesproken ambitie en wil om te groeien.

Misschien spreken wij elkaar snel aan de telefoon.

PhotoRoom_20201001_134046

Functie

  • Commercieel Medewerker Binnendienst

Contactgegevens

Stel uw vraag

Deel deze pagina op: