Nick Houben

Hoi, mijn naam Nick Houben, 33 jaar jong en woonachtig samen met mijn partner in Schinveld.

Sinds februari 2020 ben ik werkzaam als binnendienst medewerker op het kantoor in Landgraaf. Dagelijks zijn wij bezig met het ondersteunen van de makelaars. Samen nemen wij een groot gedeelte van hun werk uit handen waardoor zij zich volledig kunnen richten op het verkoopproces. De werkzaamheden bestaan o.a. uit de administratieve afhandeling van telefoongesprekken, het opmaken van de koopovereenkomsten & brochures van de woningen, maar ook de financiële administratie, het plannen van afspraken, gegevens systematisch verwerken en het opslaan en invoeren van gegevens behoren tot onze werkzaamheden. Dit doe ik 4 dagen in de week met heel veel plezier!

Naast mijn werk maak ik graag muziek. Ik ben dirigent (en tevens oprichter) van de Heerlense sambaband Diversão! De band, met ruim 40 super enthousiaste leden, brengt een mengeling van opzwepende Braziliaanse samba ritmes. Buiten het lesgeven dat ik doe op vrijdagavond organiseer ik samen met een geweldig team het jaarlijks terugkerende Samba Festival in Parkstad. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. 

Het communiceren met de klant maakt Lassoo Makelaars & Taxateurs echt onderscheidend. We geven volwaardig advies aan (potentiële) klanten. Klanten kiezen voor ons, omdat zij kiezen voor expertise. Lassoo is een onderneming met een gezonde en vooruitstrevende ondernemersgeest dat zich dé makelaar van Limburg mag noemen. Lassoo Makelaars & Taxateurs wordt gekenmerkt door een jong en dynamisch karakter met de uitgesproken ambitie en wil om te groeien.

Misschien spreken wij elkaar snel aan de telefoon.

Nick

Functies

  • Commercieel Medewerker Binnendienst
  • Regio Parkstad

Contactgegevens

Stel uw vraag

Deel deze pagina op: