Marco Hanssen

Mijn naam is Marco Hanssen. Ik ben geboren te Brunssum en getogen in Schinveld. Op dit moment ben ik tijdelijk woonachtig in Hoensbroek en ben ik zelf op zoek naar een woning in Sittard. Ik ben werkzaam als Makelaar o.g. bij de vestiging van Lassoo Makelaars & Taxateurs in Maastricht. Elke dag en woonsituatie is anders. Dit maakt mijn beroep ook zo interessant. Een woning aan- of verkopen doe je namelijk niet elke dag. De klant op een juiste manier adviseren en uiteindelijk volledig ontzorgen binnen het gehele proces geeft mij een voldaan gevoel.

Na het positief afronden van mijn studie Facility Management met als profiel Real Estate Management, ben ik begonnen als assistent verhuurmakelaar. Vrij snel kwam ik erachter dat verkoop mijn voorkeur had. Na ander halfjaar verhuur, heb ik de stap gezet richting Lassoo Makelaars & Taxateurs. De uitdaging om daar een nieuw kantoor op te zetten sprak mij erg aan. Na enkele positieve gesprekken was de keuze snel gemaakt en kon ik beginnen. Mijn ambitie is om de vestiging in Maastricht verder uit te bouwen.

Hoe mijn werkdag eruit ziet? Dagelijks ben ik bezig met het gehele verkoopproces van A tot en met Z. Doordat wij de klant ontzorgen tijdens het gehele verkoopproces, zijn wij onderscheidend. De wisselwerking tussen de klant en ik als makelaar is zeer belangrijk. Het persoonlijke contact, actief benaderen van de markt en de transparantie zijn onze sterke punten. Lassoo Makelaars & Taxateurs adviseert je over elk vastgoed gerelateerd vraagstuk!

De tip die ik aan onze volgers op social media wil geven is dat je, je niet moet laten meesleuren in de huidige chaotische markt. Laat je bijstaan door een deskundige. Zowel bij de aankoop als de verkoop van je pand. Dit resulteert uiteindelijk in het beste resultaat.

Marco

Functies

  • Directeur woningmakelaardij
  • Makelaar Wonen

Contactgegevens

Stel uw vraag

Laatst verkochte/verhuurde woningen door Marco Hanssen

Deel deze pagina op: