Mandy Sluysmans

Hallo, mijn naam is Mandy Sluysmans, geboren in 1988 en woonachtig samen met mijn partner en 2 kinderen in Simpelveld.

Sinds mei 2019 werkzaam bij Lassoo als binnendienst medewerker allround. Samen met mijn collega's van de binnendienst zorgen wij voor de ondersteuning bij de makelaars. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit administratieve afhandeling van telefoongesprekken, het opmaken van de koopovereenkomsten & brochures van de woningen, maar ook de financiële administratie, het plannen van afspraken, gegevens systematisch verwerken en het opslaan en invoeren van gegevens behoren tot onze werkzaamheden. Daarnaast werk ik ook als ondersteunende factor in de marketing, waar ik nauw samenwerk met onze externe partners om ervoor te zorgen dat we goed zichtbaar zijn en blijven op social media. 

Naast mijn 4 dagen werken bij Lassoo ben ik thuis moeder en onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Wandel graag, zoals veel vrouwen ga ik ook graag een dagje shoppen, uiteten of een avond gezellig samen zijn met vrienden/familie. Als persoon ben ik perfectionistisch, gestructureerd en organiseer ik graag. Naast deze eigenschappen ben ik op kantoor noch thuis zorgzaam en empatisch, wat ook vaak van pas komt aan de telefoon. 

Waarom het werken bij Lassoo leuk is? Omdat ik de allerleukste collega's heb, we naast ons werk ook heel goed met elkaar kunnen opschieten, regelmatig teamuitjes hebben waardoor we ook als team sterk staan naar onze klanten. Doordat we bij Lassoo kiezen voor hoge service naar onze klant toe maakt dit Lassoo echt onderscheidend ten opzichte van andere makelaars kantoren. We geven volwaardig advies aan (potentiële) klanten. Klanten kiezen voor ons, omdat zij kiezen voor expertise. Lassoo is een onderneming met een gezonde en vooruitstrevende ondernemersgeest dat zich dé makelaar van Limburg mag noemen. Lassoo Makelaars & Taxateurs wordt gekenmerkt door een jong en dynamisch karakter met de uitgesproken ambitie en wil om door te groeien.

Wie weet spreken we elkaar heel binnenkort aan de telefoon!

image00001

Functies

  • Commercieel Medewerker Binnendienst
  • Regio Sittard-Geleen / Maastricht-Heuvelland

Contactgegevens

Stel uw vraag

Deel deze pagina op: