Maarten Schloen

Mijn naam is Maarten Schloen. 31 jaar geleden ben ik geboren in Schinveld waar ik ook nog steeds woon. Ik ben sportief en houd van uitdaging en spanning. Zo voetbal ik al sinds mijn vijfde, ga ik graag op wintersport en ben ik in de zomer vaak aan de visvijver te vinden. Het opbouwen van een sociaal netwerk en het sporten in teamverband vind ik het mooie aan voetbal.

Na mijn opleiding Commercieel Management te hebben afgerond aan de HEAO in Sittard, ben ik via een vriend, nu een collega-makelaar, terecht gekomen bij Lassoo Makelaars & Taxateurs. Mijn affiniteit ligt bij commercie en juist daarom heb ik de kans die mij werd aangeboden bij Lassoo Makelaars & Taxateurs met twee handen gegrepen. Ik kon deze kans niet laten schieten, omdat dit voor mijn commerciële ontwikkeling de juiste keuze was. Daarnaast had ik hierdoor gelijk een baan na het afronden van mijn opleiding. De functie ‘makelaar’ biedt mij de ideale tools om mijn commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen.

Dagelijks ben ik werkzaam als makelaar in de regio Parkstad. 

Het communiceren met de klant maakt Lassoo Makelaars & Taxateurs onderscheidend. We geven echt volwaardig advies aan klanten. Klanten kiezen voor ons, omdat zij kiezen voor expertise. Wij zijn een onderneming met een gezonde en vooruitstrevende ondernemersgeest dat zijn mannetje staat in de markt. Lassoo Makelaars & Taxateurs wordt gekenmerkt door een jong en dynamisch karakter met de uitgesproken ambitie en wil om te groeien.

Kies voor dé beste makelaar van Limburg, Lassoo Makelaars.

 

PhotoRoom_20220831_145759

Functie

  • Makelaar Wonen

Stel uw vraag

Laatst verkochte/verhuurde woningen door Maarten Schloen

Deel deze pagina op: