Jorrit Haest

Mijn naam is Jorrit Haest, geboren in 1991 en woonachtig in Brunssum. In mijn vrije uren ben ik vaak te vinden op het voetbalveld, ga ik graag wielrennen of naar de sportschool. Daarnaast houd ik enorm van uiteten en uiteraard het natafelen met een goed glas wijn. Qua opleidingen heb ik de studie Bouwkunde en Vastgoed & Makelaardij afgerond. Tevens heb ik bij mijn laatste studie mijn Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT) mogen bemachtigen.
 
Na een aantal jaar makelen, kreeg ik de kans om mijn horizon te verbreden in de projectontwikkeling. Hier heb ik met veel plezier gewerkt als projectmanager. Door het ontwikkelen van nieuwbouw-, renovatie- en herontwikkelingsprojecten heb ik een brede kijk op vastgoed gekregen. De vastgoedmarkt is namelijk altijd in beweging en er ontstaan continu kansen. Niet alleen veranderen de looks van en de vraag in woningen en gebouwen, ook worden nieuwe technieken uitgevonden om een woning bijvoorbeeld energiezuiniger te maken.
 
Toch begonnen de commerciële kanten van het makelen opnieuw te kriebelen. Daarom volgde ik mijn makelaarshart en koos ik in 2019 voor een terugkeer in de makelaardij.
Het verkoop-klaar maken van woningen, bezichtigingen met potentiële kopers, onderhandelingen, opmaken van koopovereenkomsten en de verdere afhandeling zijn onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook worden bij de waardebepalingen en het netwerken voor nieuw woningaanbod mijn commerciële vaardigheden op de proef gesteld. Dit maakt het vakgebied enorm dynamisch en uitdagend.
 
Ik ben ontzettend trots dat ik team Lassoo Makelaars & Taxateurs mag versterken. Het is een jong en gedreven team in een professioneel jasje.

Neem gerust eens contact met ons op om te kijken waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Wie weet zit ik binnenkort bij u aan de tafel.

PhotoRoom_20210705_144357

Functies

  • Makelaar Wonen
  • K-RMT

Stel uw vraag

Laatst verkochte/verhuurde woningen door Jorrit Haest

Deel deze pagina op: