Ivo van de Roer

Hallo, mijn naam is Ivo van de Roer, 30 jaar en woonachtig in Brunssum. Qua opleidingen heb ik de studie Hotelmangememt afgerond.
Voordat ik bij Lassoo werkzaam was heb ik gewerkt bij diverse hotels als ook bij André Rieu. Met André en zijn orkest reisden we mee om de gasten te begeleiden tijdens de concerten, waar ook ter wereld!

Sinds 1 februari 2021 ben ik werkzaam als binnendienst medewerker, vestiging Sittard-Geleen.
Samen met mijn collega’s Mandy en Nick dragen wij zorg voor de ondersteuning van de makelaars.
Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit administratieve afhandeling van telefoongesprekken, het opmaken van de koopovereenkomsten & brochures van de woningen, maar ook de financiële administratie, het plannen van afspraken, gegevens systematisch verwerken en het opslaan en invoeren van gegevens behoren tot onze werkzaamheden.
Daarnaast ga ik me ook bezighouden met de marketingstrategie van Lassoo. Hierbij werk ik nauw samen met directie en makelaars als ook onze externe partners om ervoor te zorgen dat we goed zichtbaar zijn en blijven!

In mijn vrije uren ben ik vaak te vinden op het voetbalveld en maak ik graag muziek. Ik ben lid van een Show&Marchingband en volg sinds kort pianolessen. Daarnaast houd ik enorm van uiteten en uiteraard het natafelen met een goed glas wijn.

Waarom het werken bij Lassoo leuk is?
Door mijn werkervaring in vooral de Service en Hospitality was de keus voor mij heel moeilijk omdat ik geen ervaring binnen de makelaardij als taxatie heb. Doordat we bij Lassoo kiezen voor hoge service naar onze klant toe maakt dit Lassoo echt onderscheidend ten opzichte van andere makelaars kantoren.  Dit gaf uiteindelijk ook de doorslag!
We geven volwaardig advies aan (potentiële) klanten. Klanten kiezen voor ons, omdat zij kiezen voor expertise / service en klantgerichtheid.

Ik ben ontzettend trots dat ik team Lassoo Makelaars & Taxateurs mag versterken. Het is een jong en gedreven team in een professioneel jasje.

Wie weet spreken we elkaar heel binnenkort aan de telefoon!

Ivo

Functies

  • Commercieel Medewerker Binnendienst
  • Regio Sittard-Geleen / Maastricht-Heuvelland

Contactgegevens

Stel uw vraag

Deel deze pagina op: