Makelaar Sittard

Contactgegevens

Mauritslaan 4a
6161 HV Geleen

Dé makelaar in Sittard

Als u op zoek bent naar een nieuw huis in Sittard en omgeving, is het vinden van een goede makelaar essentieel. Bij ons kunt u terecht voor professionele begeleiding door een ervaren team van makelaars. Wij hebben alle lokale kennis in huis om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Sittard.

Woningaanbod in Sittard  Vraag een waardebepaling aan

 

Lokale kennis van de huizenmarkt

Als makelaar in Sittard hebben wij uitgebreide kennis van de huizenmarkt in deze regio. Wij weten precies welke buurten populair zijn en waar we het beste kunnen zoeken als u op zoek bent naar een specifieke woning. Ook kunnen wij u helpen bij het bepalen van de waarde van een huis en bij het onderhandelen over de prijs.

Veelzijdig wonen in Sittard

Sittard vormt sinds 2001 tezamen met het zuidwestelijk aangrenzende, in de voormalige Westelijke Mijnstreek gelegen gemeente Geleen, Gemeente Born, de gemeente Sittard-Geleen. Door deze fusie is de gemeente Sittard-Geleen qua inwonertal (ongeveer 91.796) de derde grootste gemeente van de provincie geworden. Sittard is een veelzijdige stad om in te wonen en biedt voor ieder wat wils. Van groene parken om te wandelen, shoppen in de binnenstad of het bezoeken van cultureel erfgoed, Sittard heeft het allemaal.

Woningaanbod in Sittard

 

Huis verkopen in Sittard

Plant u de verkoop van uw huis in Sittard? Dan is Lassoo uw betrouwbare partner. Met goed opgeleide makelaars en jarenlange ervaring zorgen we voor een snelle en efficiënte verkoop. Onze actieve werkwijze omvat een gratis waardebepaling en persoonlijke verkoopadviezen. Hierdoor kan uw huis snel verkocht worden in regio Sittard

Waarom kiezen voor Lassoo Sittard?

Met onze persoonlijke begeleiding en professionele fotografie optimaliseren we de presentatie van uw woning in Sittard. Door ons uitgebreide, snelgroeiende netwerk en ons gebruik van zowel online als offline media vergroten we de zichtbaarheid van uw huis. Dit draagt bij aan een voorspoedige verkoop. 

Onze aanpak zorgt ervoor dat uw woning aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers in en rond Sittard.

Gratis waardebepaling van uw woning in Sittard?

 

Huis kopen in Sittard

Is een huis kopen in Sittard onderdeel van uw toekomstplannen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij bieden u graag onze ondersteuning als aankoopmakelaar aan. Samen vinden wij uw perfecte huis!

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee moet houden. Wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, hoe onderhandelt u over de vraagprijs en hoe handelt u administratieve en juridische zaken af? De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met zes vestigingen zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Woningaanbod in Sittard

 

Taxateur Sittard, objectieve en betrouwbare taxaties

Lassoo verricht in Sittard taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Onze NRVT gecertificeerde taxateurs zorgen altijd voor objectieve en betrouwbare taxatierapporten. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Naast standaard taxaties kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor bijvoorbeeld een taxatie in Sittard. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedegen advies. Bij Lassoo bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare dienstverlening.

Meer informatie over taxatie van uw woning

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: