Makelaar Sittard

Contactgegevens

Mauritslaan 4a
6161 HV Geleen

Dé makelaar in Sittard

Als u op zoek bent naar een nieuw huis in Sittard en omgeving, is het vinden van een goede makelaar essentieel. Bij ons kunt u terecht voor professionele begeleiding door een ervaren team van makelaars. Wij hebben alle lokale kennis in huis om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Sittard.

Woningaanbod in Sittard       Schrijf u in voor de Woning Alert

Lokale kennis van de huizenmarkt

Als makelaar in Sittard hebben wij uitgebreide kennis van de huizenmarkt in deze regio. Wij weten precies welke buurten populair zijn en waar we het beste kunnen zoeken als u op zoek bent naar een specifieke woning. Ook kunnen wij u helpen bij het bepalen van de waarde van een huis en bij het onderhandelen over de prijs.

Veelzijdig wonen in Sittard

Sittard vormt sinds 2001 tezamen met het zuidwestelijk aangrenzende, in de voormalige Westelijke Mijnstreek gelegen gemeente Geleen, Gemeente Born, de gemeente Sittard-Geleen. Door deze fusie is de gemeente Sittard-Geleen qua inwonertal (ongeveer 91.796) de derde grootste gemeente van de provincie geworden. Sittard is een veelzijdige stad om in te wonen en biedt voor ieder wat wils. Van groene parken om te wandelen, shoppen in de binnenstad of het bezoeken van cultureel erfgoed, Sittard heeft het allemaal.

Huis verkopen in Sittard

Bent u van plan uw huis te verkopen in Sittard en zoekt u een betrouwbare en ervaren makelaar? Zoek dan niet verder! Lassoo is de perfecte partner voor de verkoop van uw huis in Sittard. Onze makelaars zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat om uw huis snel en efficiënt te verkopen in Sittard.

Waarom kiezen voor Lassoo Sittard?

Als u kiest voor Lassoo, kunt u rekenen op intensieve en persoonlijke begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning grondig onderzoeken. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips om uw huis gereed te maken voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen, wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor wordt uw woning altijd optimaal gepresenteerd aan potentiële kopers.

Daarnaast maakt Lassoo gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw huis. Dankzij onze actieve werkwijze kunnen wij uw huis snel en efficiënt verkopen in Sittard.

Gratis waardebepaling van uw woning in Sittard?

Huis kopen in Sittard

Is een huis kopen in Sittard onderdeel van uw toekomstplannen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij bieden u graag onze ondersteuning als aankoopmakelaar aan. Samen vinden wij uw perfecte huis!

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee moet houden. Wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, hoe onderhandelt u over de vraagprijs en hoe handelt u administratieve en juridische zaken af? De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met zes vestigingen zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Sittard, objectieve en betrouwbare taxaties

Lassoo verricht in Sittard taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Onze NRVT gecertificeerde taxateurs zorgen altijd voor objectieve en betrouwbare taxatierapporten. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Naast standaard taxaties kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor bijvoorbeeld een taxatie in Sittard. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedegen advies. Bij Lassoo bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare dienstverlening.

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: