Makelaar Kerkrade

Contactgegevens

Sint Pieterstraat 12
6463 CT Kerkrade

Dé makelaar van Parkstad - Kerkrade

Om Zuid-Oost Limburg optimaal te kunnen bedienen is Lassoo Makelaars en Taxateurs actief als vbo makelaar vanuit haar kantoor in Kerkrade.

De gelijknamige plaats vormt samen met de omliggende kernen Eygelshoven, Speholzerheide, Chèvremont en Bleijerheide de gemeente Kerkrade welke onderdeel is van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg en ruim 45.000 inwoners telt. De vele natuurgebieden rondom Kerkrade maken het een zeer aantrekkelijke omgeving om te wonen en te genieten. Zo liggen de kernen Chevremont en Bleijerheide op het Plateau van Kerkrade omgeven door het Anstelerbeekdal en het dal van Worm dat gedeeltelijk samenvalt met de Duitse grens.

Daarnaast bent u door de goede bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer ook binnen no-time in aangrenzende gemeentes als Heerlen en Landgraaf!

Huis verkopen in Kerkrade

Uw huis verkopen in Kerkrade? De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Kerkrade en omgeving. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

Hoe gaat de verkoop van een woning in zijn werk bij Lassoo?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers.

Huis kopen in Kerkrade

Huis kopen in Kerkrade maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Kerkrade.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs, afhandelen van administratieve en juridische zaken et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiele woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen. We hebben een groot bereik en kennen de markt als geen ander. Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Kerkrade

Lassoo verricht in Kerkrade en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Kerkrade of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Kerkrade

Deel deze pagina op: