Makelaar Kerkrade

Contactgegevens

Sint Pieterstraat 12
6463 CT Kerkrade

Dé makelaar van Parkstad - Kerkrade

Op zoek naar een makelaar in Kerkrade en omgeving Parkstad? Dan bent u bij Lassoo Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Kerkrade staan we als VBO makelaar voor u klaar.

De gelijknamige plaats vormt samen met de omliggende kernen Eygelshoven, Speholzerheide, Chèvremont en Bleijerheide de gemeente Kerkrade. Deze is onderdeel van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg en telt ruim 45.000 inwoners. De vele natuurgebieden rondom Kerkrade maken het een zeer aantrekkelijke omgeving om te wonen en te genieten. Zo liggen de kernen Chevremont en Bleijerheide op het Plateau van Kerkrade omgeven door het Anstelerbeekdal en het dal van Worm dat gedeeltelijk samenvalt met de Duitse grens.

Daarnaast bent u door de goede bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer ook binnen no-time in aangrenzende gemeenten als Heerlen en Landgraaf!

Woningaanbod in Kerkrade  Vraag een waardebepaling aan

 

Huis verkopen in Kerkrade

Uw huis verkopen in Kerkrade? De makelaars bij Lassoo zijn stuk voor stuk experts, met een rijke ervaring in de onroerend goed branche. Met onze actieve werkwijze zijn we in staat uw huis snel te verkopen in Kerkrade en omgeving. Lassoo staat bekend om zijn innovatieve benadering van het verkopen van woningen, waaronder Kerkrade. 

Als uw makelaar in Kerkrade maken gebruik van verschillende manieren om uw huis op de markt te brengen, zowel online als offline. Onze werkwijze is resultaatgericht en we streven naar het behalen van het beste resultaat. Hierbij besteden we veel aandacht aan details.

Hoe gaat de verkoop van mijn woning in Kerkrade in zijn werk?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijke begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. 

Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen, wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning in Kerkrade altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers.

Gratis waardebepaling van uw woning in Kerkrade?

 

Huis kopen in Kerkrade

Huis kopen in Kerkrade, maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Kerkrade.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; 

  • Wat is de kwaliteit van een woning
  • Zijn er verborgen gebreken
  • Onderhandelen over de vraagprijs
  • Afhandelen van administratieve en juridische zaken

Zodra u bepaald heeft aan welke wensen en eisen uw nieuwe woning moet voldoen, gaat onze aankoopmakelaar op zoek naar potentiële woningen. Wij zorgen ervoor dat bovenstaande zaken uit handen worden genomen. We hebben een groot bereik en kennen de markt als geen ander. Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt.

Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning. Met onze hulp helpen wij met het kopen van uw eigen droomwoning in Kerkrade.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Woningaanbod in Kerkrade

 

Taxateur Kerkrade

Lassoo verricht in Kerkrade en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Onze taxateurs hebben kennis van de lokale woningmarkt in Kerkrade en nemen deze mee in de taxatie van uw huis

Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Fiscale taxaties
  • Advies m.b.t. onteigening
  • Advies over planschade
  • Bepalen van herbouwwaarde i.v.m. afsluiten van een verzekering
  • Bepalen van opstalverzekering
  • Bezwaarschrift of belastingdienst, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met u op!

Meer informatie over taxatie van uw woning

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: