Makelaar Heerlen

Contactgegevens

Valkenburgerweg 123
6419 AS Heerlen

Dé makelaar in Heerlen

Bent u op zoek naar een team van makelaars en taxateurs in Heerlen en omgeving? Het team van Lassoo staat voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Heerlen bieden wij u gedegen advies en hulp op het gebied van woningaankoop, woningverkoop en woningtaxaties. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis!

Woningaanbod in Heerlen      Schrijf u in voor de Woning Alert

Thuis in de levendige stad Heerlen 

Heerlen is een prachtige stad in het zuidoosten van de provincie Limburg. Met de vele prachtige parken, monumenten en uitgaansgelegenheden is er altijd iets te doen in Heerlen. Heerlen staat bekend als het centrum van de stadsregio Parkstad Limburg en ligt midden in het mooie Limburgse Heuvelland. De stad is verdeeld in vier stadsdelen: Heerlerheide, Hoensbroek, Heerlen-stad en Heerlerbaan. Elk stadsdeel heeft zijn eigen karakter en sfeer.

Huis verkopen in Heerlen

Uw huis verkopen in Heerlen? Lassoo is dé makelaar in Heerlen en omgeving die u hierbij kan helpen. Met onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen. Wij zijn een voorloper op online gebied en maken gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

Hoe gaat de verkoop van een woning in zijn werk bij Lassoo?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning in Heerlen. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. 

Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen, wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Zo wordt uw woning altijd optimaal gepresenteerd aan potentiële kopers. U kunt dan ook rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppeling van resultaten.

Gratis waardebepaling van uw woning in Heerlen?

Huis kopen in Heerlen

Huis kopen in Heerlen maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Heerlen. Als woningmakelaar in Heerlen begrijpen wij dat het kopen van een huis een belangrijke en spannende gebeurtenis is in uw leven. We begeleiden u graag door dit proces heen en helpen u graag bij het nemen van de beste beslissingen voor u en uw toekomst.

Wij nemen alle zaken die komen kijken bij de aankoop van een woning uit handen. Zo gaan wij op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen. Wij begeleiden u bij het onderhandelen over de vraagprijs en het afhandelen van administratieve en juridische zaken. Met onze marktkennis van Heerlen en omgeving, zorgen wij ervoor dat u uw droomwoning voor een zeer scherpe prijs kunt aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Heerlen

Lassoo verricht in Heerlen en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Onze NRVT gecertificeerde taxateurs voeren deze taxaties altijd objectief en betrouwbaar uit. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Ontvangt u graag vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor Lassoo Heerlen?

Met zes vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Met onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt van Heerlen, weten we precies hoe we u kunnen ondersteunen in het kopen en/of verkopen van uw huis voor de beste prijs. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en passen onze dienstverlening daarop aan.

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: