Makelaar Heerlen

Contactgegevens

Valkenburgerweg 123 (geen postadres)
6419 AS Heerlen

Dé makelaar in Parkstad - Heerlen

Heeft u een VBO makelaar nodig in Heerlen? Lassoo Makelaars en Taxateurs heeft een kantoor gevestigd in Heerlen met een groot woningaanbod in Heerlen en omstreken.

Heerlen telt ruim 85.000 inwoners en is daarmee de tweede grootste stad van Zuid-Limburg, onderdeel van het bestuurlijk samenwerkingsverband Parkstad Limburg en de grootste gemeente in de ‘Oostelijke Mijnstreek’. Deze streek dankt zijn naam uiteraard uit de eerste helft van de 20e eeuw toen de industriële steenkoolwinning zijn hoogtij dagen vierde in deze streek.

Tegenwoordig hebben de mijnen echter plaatsgemaakt voor een diversiteit aan overige bedrijvigheid, welke Heerlen een zeer prettige stad maken om te wonen. Zo beschikt het over alle nodige (culturele) faciliteiten, leuke winkelcentra en diverse gezellige evenementen.

Huis verkopen in Heerlen

Uw huis verkopen in Heerlen? De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Heerlen en omgeving. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

Hoe gaat de verkoop van een woning in zijn werk bij Lassoo?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers. U kunt dan ook rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppelingen van resultaten.

Huis kopen in Heerlen

Huis kopen in Heerlen maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Heerlen.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs, afhandelen van administratieve en juridische zaken et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiele woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met vijf vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Heerlen

Lassoo verricht in Heerlen en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Heerlen of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Heerlen

Deel deze pagina op: