Makelaar Heerlen

Contactgegevens

Valkenburgerweg 123
6419 AS Heerlen

Dé makelaar in Heerlen

Bent u op zoek naar een team van makelaars en taxateurs in Heerlen en omgeving? Het team van Lassoo staat voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Heerlen bieden wij u gedegen advies en hulp op het gebied van woningaankoop, woningverkoop en woningtaxaties. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis!

Thuis in de levendige stad Heerlen 

Heerlen is een prachtige stad in het zuidoosten van de provincie Limburg. Met de vele prachtige parken, monumenten en uitgaansgelegenheden is er altijd iets te doen in Heerlen. Heerlen staat bekend als het centrum van de stadsregio Parkstad Limburg en ligt midden in het mooie Limburgse Heuvelland. De stad is verdeeld in vier stadsdelen: Heerlerheide, Hoensbroek, Heerlen-stad en Heerlerbaan. Elk stadsdeel heeft zijn eigen karakter en sfeer.

Waarom kiezen voor Lassoo Heerlen?

Met zes vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Met onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt van Heerlen, weten we precies hoe we u kunnen ondersteunen in het kopen en/of verkopen van uw huis voor de beste prijs. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en passen onze dienstverlening daarop aan.

Woningaanbod in Heerlen   Vraag een waardebepaling aan

 

 

Huis verkopen in Heerlen

Overweegt u uw huis in Heerlen te verkopen? Laat Lassoo, de gespecialiseerde makelaar in Heerlen, u hierbij assisteren. Onze actieve en innovatieve verkoopmethodes zorgen voor een snelle verkoop. We combineren zowel onze online- als offline expertise. Dit zorgt voor een effectieve verkoop van uw woning in Heerlen. Lassoo's aanpak is gericht op resultaat met oog voor elk detail.

Hoe gaat de verkoop van een woning in zijn werk bij Lassoo?

Bij het verkopen van uw huis in Heerlen biedt Lassoo professionele maar ook persoonlijke begeleiding aan. Het proces start met een grondige en gratis waardebepaling van uw woning. Op basis hiervan ontvangt u adviezen om uw huis in Heerlen optimaal voor te bereiden op de verkoop voor de geïnteresseerde kopers.

Gratis waardebepaling van uw woning in Heerlen?

 

Huis kopen in Heerlen

Huis kopen in Heerlen, maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Heerlen. Als woningmakelaar in Heerlen begrijpen wij dat het kopen van een huis een belangrijke en spannende gebeurtenis is in uw leven. We begeleiden u graag door dit proces heen en helpen u graag bij het nemen van de beste beslissingen voor u en uw toekomst.

Wij nemen alle zaken die komen kijken bij de aankoop van een woning uit handen. Zo gaan wij op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen. Wij begeleiden u bij het onderhandelen over de vraagprijs en het afhandelen van administratieve en juridische zaken. Met onze marktkennis van Heerlen en omgeving, zorgen wij ervoor dat u uw droomwoning voor een zeer scherpe prijs kunt aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Woningaanbod in Heerlen

 

Taxateur Heerlen

Lassoo verricht in Heerlen en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Onze NRVT gecertificeerde taxateurs voeren deze taxaties altijd objectief en betrouwbaar uit. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Ontvangt u graag vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over taxatie van uw woning

 

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: