Makelaar Heerlen

Contactgegevens

Valkenburgerweg 123
6419 AS Heerlen

Dé makelaar in Heerlen

Uw team van makelaars, taxateurs en vastgoedadviseurs staan voor u klaar. U wordt ondersteund vanuit ons kantoor in Landgraaf met adviezen en hulp over onderwerpen als woningaankoop, woningverkoop en woningtaxaties. 

Uw koffie staat klaar! 

In ons eigen aanbod van woningen kunt u nu al direct terecht voor het actuele woningaanbod. Voor vragen of specifieke wensen neemt u contact met ons op door het bellen met 1 van onze specialisten of het invullen van het formulier hiernaast. 

Heerlen is een stad en gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg. Op 31 januari 2022 had Heerlen 86.874 inwoners (CBS). Heerlen is daarmee de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek, en de vierde van Limburg, na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen.

Heerlen wordt ook wel het centrum van de stadsregio Parkstad Limburg genoemd en ligt midden in de prachtige omgeving van het Limburgse Heuvelland. De stad is verdeeld in vier stadsdelen: Heerlerheide, Hoensbroek, Heerlen-stad en Heerlerbaan. Alle stadsdelen zijn weer onderverdeeld in buurten met een eigen karakter en eigen sfeer.

Huis verkopen in Heerlen

Huis verkopen in Heerlen? Een verkoopmakelaar helpt u daarbij. De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Heerlen en omgeving. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

Wat kunt u onder andere van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw huis in Heerlen?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw woning  goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers. U kunt dan ook rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppelingen van resultaten.

Huis kopen in Heerlen

Een huis kopen in Heerlen maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Heerlen.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs, afhandelen van administratieve en juridische zaken et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiele woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met vijf vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Heerlen

Lassoo verricht in Heerlen en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Uw taxatierapport zal door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fiscale taxaties. Andere diensten waarin wij zijn onze strepen hebben verdiend zijn onze specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming. Ontvangt u graag vrijblijvend meer informatie? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Heerlen of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: