Huis verkopen in
Zuid-Limburg

Wanneer u heeft besloten dat u uw huis in Zuid-Limburg wilt verkopen bent u bij Lassoo Makelaars aan het juiste adres. Met vestigingen in Geleen, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Maastricht is er altijd een bij u in de buurt.

Lassoo helpt u bij het verkopen van uw huis

De makelaars van Lassoo zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door de uitstekende kennis van de markt en onze zeer actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen. Ons netwerk spreidt zich ver uit, waardoor we uw huis bij een groot publiek onder de aandacht kunnen brengen. Elke markt is anders en zeker de huizenmarkt is gevoelig voor verschillende invloeden. Door jarenlange ervaring in de onroerend goed branche in Limburg, zijn wij vooraf in staat een goede inschatting te maken van uw situatie.

Wilt u in contact komen met één van onze gespecialiseerde makelaars? Vul dan het formulier in voor het maken van een afspraak of neem telefonisch contact op via onderstaand telefoonnummer.

Bel ons op 085 - 020 7777

Wat u van Lassoo kunt verwachten bij de verkoop van uw huis

Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details. Uw inbreng is hierbij erg belangrijk, hoe beter wij uw wensen kennen des te beter wij ons werk kunnen doen. Door een goede samenwerking zullen we sneller tot een bevredigend eindresultaat komen.

Vrijblijvend gesprek waarbij wij uw wensen inventariseren

We starten altijd met een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen en wat uw wensen zijn. 

Lassoo makelaar zullen wij u begeleiden en ondersteunen in het volledige verkoopproces.

Gratis waardebepaling van uw huis & tips voor het verkoopgereed maken van uw huis

Om uw huis te kunnen verkopen moet de vraagprijs bepaald worden. Hiervoor beginnen we met een gratis waardebepaling. Aan de hand van deze waardebepaling bepalen we gezamenlijk de vraagprijs en geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop.

Foto’s door een professionele woningfotograaf

Iedere woning die door Lassoo in de verkoop wordt genomen, wordt gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Ook kunnen er filmpjes gemaakt worden van uw woning. Hierdoor zal uw huis altijd goed gepresenteerd worden bij potentiële kopers. Daarnaast heeft Lassoo intensief contact met diverse specialisten die het kantoor ondersteunen, zoals: interieuradviseurs, bouwkundigen en notarissen.

Uw huis (online) promoten

Naast dat wij een verkoopbord in uw tuin kunnen plaatsen zorgen wij er ook voor dat uw huis online zichtbaar is voor het grote publiek. Wij plaatsen de woning zowel op onze website als op Funda en overige huizensites. Daarnaast maken wij gebruik van onze social media kanalen om de zichtbaarheid van uw huis te vergroten. Naast online promotie plaatsen wij uw huis in onze etalages en zorgen wij voor een flyers om u huis te promoten.

Professionele bezichtigingen en directe terugkoppeling van resultaten

Wij helpen u met het regelen en inplannen van de bezichtigingen. Daarnaast leiden we de kijkers rond en na afloop geven we een terugkoppeling van de resultaten. 

Intensieve en persoonlijke begeleiding tijdens het gehele verkoopproces

Wij staan tijdens het hele verkoopproces voor u klaar. Van de woning in de markt zetten tot de handtekening op de koopakte. U kunt altijd bij ons terecht met vragen en wij helpen u waar nodig.

Veelgestelde vragen over het verkopen van uw huis

 • + - Wat doet een verkoopmakelaar?

  Een verkoopmakelaar begeleidt de verkoop van uw woning. Lees meer

   

 • + - Heb ik een energielabel nodig om mijn huis te verkopen?

  Voor de verkoop uw huis heeft u een definitief energielabel nodig, echter zijn er uitzonderingen. Lees meer

   

 • + - Welke documenten heb ik nodig voor het verkopen van mijn huis?

  Voor de verkoop van uw huis is het verplicht om bepaalde documenten te hebben, onder andere de Akte van levering en de WOZ-beschikking. Lees meer

 • + - Hoe kan ik mijn huis sneller verkopen?

  Uw huis staat te koop en natuurlijk wilt u deze het liefst zo snel mogelijk verkopen. Wij hebben een aantal tips verzameld. Lees meer

   

 • + - Wat is planschade?

  Planschade is de waardevermindering van onroerende zaken (vermogensschade) die ontstaat na een wijziging van het bestemmingsplan. Lees meer

 • + - Wanneer kan ik het beste mijn huis verkopen bij de aanschaf van een nieuwbouw woning?

  Twijfelt u wanneer u het beste uw eigen huis kunt verkopen bij het aanschaffen van een nieuwbouw woning? Lees meer

Kom in contact met onze makelaars voor de verkoop van uw woning

 Bent u overtuigd van Lassoo Makelaars & Taxateurs en wilt u dat één van onze gecertificeerde makelaars contact met u opneemt? Vul dan het formulier in bovenaan de pagina of neemt direct contact op via de contactpagina.

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Deel deze pagina op: