Uw huis verhuren

Als u uw huis wilt verhuren staat u voor een aantal lastige, belangrijke vragen. U heeft te maken met een lastige markt met vaak wisselende regelgeving. Met welke zaken dient u rekening te houden? Wat is de huurprijs die u kunt vragen?

Onze werkwijze bij het verhuren van uw huis

Wij analyseren zorgvuldig de situatie van kandidaat-huurders, daardoor is de kwaliteit van de huurders voor uw woning of beleggingspand optimaal. In ons bestand hebben wij altijd een breed scala van mensen die op zoek zijn naar een huurwoning. Wij werken volgens een uniek Lassoo verhuur garantieplan, welke bestaat uit de volgende stappen.

Inventarisatie van de woning

Wanneer u uw woning gaat verhuren met behulp van het Lassoo verhuur garantieplan beginnen wij met de inventarisatie van de woning. Wat is de staat van uw woning, is de woning gemeubileerd of niet? Dit zijn zaken waar onze specialisten rekening mee houden tijdens het bepalen van de waarde van de woning.

Plaatsing van de woning op relevante websites

Als de inventarisatie van de woning compleet is wordt de woning op relevante websites geplaatst om de woning onder de aandacht te brengen bij mogelijke huurders.

Selecteren van potentiële huurders

Nadat er voldoende interesse is getoond in de woning, begint het selectieproces van de potentiële huurders. 

Opmaak huurcontract

Nadat de huurders geselecteerd zijn en akkoord zijn met de voorwaarden, wordt het huurcontract opgemaakt.

Incasseer van de huurpenningen en verzorging van het beheer

Wij zullen zorgen voor het beheer en het incasseren van de huurpenningen. 

Verhuur uw huis in de regio Limburg

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verhuren van uw woning is Lassoo makelaars de beste keuze voor u. Door onze opgebouwde kennis in de regio Limburg en jarenlange ervaring zijn wij in staat te zorgen voor optimaal rendement en totale ontzorging bij het verhuren van uw huis. Kom eens langs bij een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Deel deze pagina op: