Huis kopen in Zuid-Limburg

Als u een huis wilt kopen in Limburg bent u bij Lassoo makelaars aan het juiste adres. Met 6 verschillende vestigingen in het zuiden van Limburg hebben wij een ruim aanbod aan woningen in deze regio. Wij zijn de nummer 1 makelaar in Limburg en kennen deze regio als geen ander. 

Lassoo helpt u bij het vinden van een nieuwe woning

Wilt u verhuizen maar kunt u geen huis vinden wat aan al uw wensen voldoet? Lassoo kan u helpen bij deze zoektocht. Tijdens een gesprek worden al uw woonwensen besproken, denk hierbij aan locatie, budget, oppervlakte, aantal slaapkamers etc. Onze makelaars gaan na dit gesprek op zoek naar geschikte huizen. Wanneer er, tussen de gevonden huizen, een huis bij zit dat u wilt kopen kan Lassoo u begeleiden en adviseren tijdens het gehele aankoopproces.

 

Woning alerts ontvangen? Vul het formulier in.

Lassoo helpt u bij het kopen van uw huis

Heeft u een huis op het oog dat niet door Lassoo makelaars aangeboden wordt? In dit geval kan Lassoo u helpen bij de aankoop van deze woning. Bij de aankoop van een woning zijn er namelijk veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Wat is de kwaliteit van de woning? Is de locatie in de toekomst ook nog goed? Hoe zit het met bestemmingsplannen? Is de vraagprijs reëel? Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden? Lassoo helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Daarnaast nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen tijdens het gehele aankoopproces.

Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u de woning tegen een zeer scherpe prijs aankoopt. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Tevens beperkt u het risico op een miskoop. Een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

 

Veelgestelde vragen over het kopen van een huis

 • + - Wat doet een aankoopmakelaar?

  Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij. Lees meer

   

   
 • + - Hoe werkt het uitbrengen van een bod?

  Een bod uitbrengen kan op twee manieren, een eindbod uitbrengen of onderhandelen. Lees meer

   

 • + - Wat is vrij op naam?

  Als u een huis vrij op naam koopt betaalt u alleen de koopsom en komen er geen additionele kosten bij. Lees meer

 • + - Wat zijn kosten koper?

  De kosten koper (k.k.) zijn de kosten die u betaalt bij de aankoop van een bestaande woning. Lees meer

   

 • + - Welke kosten zijn aftrekbaar bij het kopen van een huis?

  De bijkomende kosten zijn eenmalig aftrekbaar in het jaar dat je de kosten gemaakt hebt. Lees meer

   

 • + - Wat hoort er bij de overname van een koopwoning?

  Bij de verkoop van een woning wordt onderscheid gemaakt tussen onroerende en roerende zaken. Lees meer

 • + - Hoe regel ik mijn hypotheek? 

  Er zijn een hoop vragen die spelen rondom het regelen van uw hypothecaire lening. Lees meer

 • + - Waar let ik op tijdens een bezichtiging?

  Tijdens een bezichtiging zijn er enorm veel aspecten waar u op moet letten. Aangezien het onmogelijk is om alles te onthouden is het belangrijk dat u uzelf goed voorbereid. Hoe u dat het beste kunt doen leest u in het volgende artikel: 14 tips om alles uit de bezichtiging te halen

 • + - Wanneer voer ik een bouwkundige keuring uit?

  U laat een bouwkundige keuring uitvoeren zodra u zekerheid wilt over de onderhoudsstaat van een woning. Wanneer dit exact is kan voor iedereen verschillend zijn. Meer weten over wanneer u het beste een bouwkundige keuring kan laten uitvoeren? Lees het volgende artikel: Een bouwkundige keuring: wat, waarom en wanneer?

Deel deze pagina op: