Makelaar Sittard

Contactgegevens

Mauritslaan 4a
6161 HV Geleen

Dé makelaar in Sittard

Uw team van makelaars, taxateurs en vastgoedadviseurs staan voor u klaar. U wordt ondersteund vanuit ons kantoor in Geleen met adviezen en hulp over onderwerpen als woningaankoop, woningverkoop en woningtaxaties. 

Uw koffie staat klaar! 

In ons eigen aanbod van woningen kunt u nu al direct terecht voor het actuele woningaanbod. Voor vragen of specifieke wensen neemt u contact met ons op door het bellen met 1 van onze specialisten of het invullen van het formulier hiernaast. 

Huis verkopen in Sittard

Huis verkopen in Sittard? Een verkoopmakelaar helpt u daarbij. De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Sittard en omgeving. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

Wat kunt u onder andere van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw huis in Sittard?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw woning  goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers. U kunt dan ook rekenen op professionele bezichtigingen en directe terugkoppelingen van resultaten.

Huis kopen in Sittard

Een huis kopen in Sittard maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Sittard.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs, afhandelen van administratieve en juridische zaken et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiele woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met vijf vestigingen in Limburg zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Sittard

Lassoo verricht in Sittard en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Uw taxatierapport zal door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fiscale taxaties. Andere diensten waarin wij zijn onze strepen hebben verdiend zijn onze specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming. Ontvangt u graag vrijblijvend meer informatie? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Heerlen of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Locatie

Deel deze pagina op: