Kom je schoentje zetten bij Lassoo in Landgraaf

Sinterklaas

Zet samen met je kind een schoentje bij Lassoo in Landgraaf. We willen in deze toch wel moeilijke tijd de kinderen iets extra’s geven tijdens Sinterklaas. Knip, plak en versier een schoen voor Sinterklaas en kleur een mooie tekening. (Deze zijn beide hieronder te downloaden)

De schoentjes kun je vanaf vandaag bij onze vestiging in Landgraaf afgeven, tijdens kantoortijden (van maandag tot donderdag). Sinterklaas zal dan in het weekend van 28/29 november tijd vrij maken om deze mooie tekeningen op te halen en iets lekkers in elke schoen te stoppen. Jullie kunnen de schoentjes dan weer ophalen tussen 30 november en 3 december.

Heel veel knutselplezier en sint & piet zijn heel benieuwd naar de mooie schoentjes en tekeningen!

Wij wensen iedereen alvast een mooie Sinterklaas tijd toe..
*Indien er vragen zijn kun je onze vestiging in Landgraaf bereiken.

Kleurplaat Lassoo 

Download kleurplaat

Schoentje Lassoo

Download schoentje
etalage landgraaf (2)

Deel deze pagina op: