Non-stop zorgzaam!
9,4 beoordeling op funda

Huis verkopen Zuid-Limburg en Brabant

Voor de verkoop van uw huis in Limburg en Brabant bent u bij Lassoo Makelaars aan het juiste adres. De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze uitstekende kennis van de markt en een zeer actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen.

Hoe verloopt de verkoop van uw huis?

Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details. Uw inbreng is hierbij erg belangrijk. Wij kunnen enkel uw huis verkopen als uw wensen kenbaar zijn bij ons. Door een goede samenwerking zullen we sneller tot een bevredigend eindresultaat komen.

We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele pand goed onder de loep nemen. Aan de hand van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor verkoop.

Iedere woning die door Lassoo in de verkoop wordt genomen, wordt gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Ook kunnen er filmpjes gemaakt worden van uw woning.Hierdoor zal uw huis altijd goed gepresenteerd worden bij potentiële kopers. Daarnaast heeft Lassoo intensief contact met diverse specialisten die het kantoor ondersteunen, zoals: interieuradviseurs, bouwkundigen en notarissen.