Norbert Schmidt

Mijn naam is Norbert Schmidt en ik woon in Heerlen. Ik houd van muziek, dit is sinds mijn vijftiende ook mijn hobby. Daarnaast houd ik ook van koken.

Na 11 jaar in dienst te zijn geweest bij AUB Houbenhuis in Hoensbroek, heb ik via een headhunter de overstap naar Lassoo Makelaars & Taxateurs gemaakt. Hier ben ik nu al aardig wat jaren werkzaam. Het is een kantoor met een platte organisatie en korte communicatielijnen, zowel naar collega’s als naar de directie. Zelf vind ik het belangrijk dat ik prettig met collega’s kan werken en dat er een fijne werksfeer is.

Het bezoeken van aspirant verkopers, verkoopklaar maken van panden, opmaken van klantendossiers, bezichtigen van panden met potentiële kopers, onderhandelen, opmaken van koopovereenkomsten en de verdere afhandeling met notariële overdracht/levering zijn mijn dagelijkse werkzaamheden bij Lassoo Makelaars & Taxateurs.

De snelle en correcte werkwijze, een goede presentatie van de panden op diverse media en de goede en snelle bereikbaarheid voor klanten en prospects maakt Lassoo Makelaars & Taxateurs onderscheidend in de markt. Wij zijn goed zichtbaar in de woningmarkt. Zowel in de media als op de borden bij de te verkopen panden. Daarnaast zijn wij een klantgericht bedrijf en houden wij rekening met de persoonlijke wensen van de klant. Denk dan aan speciale wensen die te maken hebben bezichtigingen, overname van zaken, oplevering of persoonlijke afhandeling. Lassoo Makelaars & Taxateurs probeert verder zo transparant mogelijk te zijn in de kosten en de geleverde dienstverlening. Dit komt tot uiting in het tevredenheidscijfer dat klanten ons geven.

Neem contact met ons op. In alle gevallen loont het om goed advies en goede begeleiding te krijgen. Zowel bij de aankoop als de verkoop van jouw duurste, toekomstige of huidige bezit. Je kunt er een hoop ellende mee besparen.

Norbert_vrijstaand_Oranje

Functie

  • Makelaar Wonen

Contactgegevens

Stel uw vraag

Kundergats 35, Voerendaal

U stelt uw vraag over Kundergats 35, Voerendaal. Klik hier om een algemene vraag te stellen.

Laatst verkochte/verhuurde woningen door Norbert Schmidt

Deel deze pagina op: