Marco Hanssen

Mijn naam is Marco Hanssen, geboren in Brunssum en getogen in Schinveld. Nu woonachtig in Sittard samen met mijn partner. Sinds 2017 werkzaam bij Lassoo als makelaar en vanaf oktober in functie als Directeur woningmakelaardij.

Na het positief afronden van mijn studie Facility Management met als profiel Real Estate Management, ben ik begonnen als assistent verhuurmakelaar. Vrij snel kwam ik erachter dat verkoop mijn voorkeur had. Na ander halfjaar verhuur, heb ik de stap gezet richting Lassoo Makelaars & Taxateurs. De uitdaging om daar een nieuw kantoor in Maastricht op te zetten sprak mij erg aan. Na enkele positieve gesprekken was de keuze snel gemaakt en kon ik beginnen. 

In de zomer van 2019 kwam er een vacature vrij als Directeur woningmakelaardij. Deze vacature sprak mij gelijk aan en voelde alsof die voor mij geschreven was. Lang nadenken was voor zowel mij als de directie niet nodig, ik ben de juiste persoon voor deze functie. Met veel enthousiastme ben ik dan ook in oktober 2019 van start gegaan in mijn nieuwe functie en mag ik de makelaars/binnendienst aansturen en de communicatie lijnen kort houden met de directie.Een kans die ik niet voorbij kon laten gaan om Lassoo en mijzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast blijf ik deels werkzaam als Makelaar og.

Elke dag en woonsituatie is anders. Dit maakt mijn beroep ook zo interessant. Een woning aan- of verkopen doe je namelijk niet elke dag. De klant op een juiste manier adviseren en uiteindelijk volledig ontzorgen binnen het gehele proces geeft mij een voldaan gevoel. Hoe mijn werkdag eruit ziet? Dagelijks ben ik bezig met het gehele verkoopproces van A t/m Z. Doordat wij de klant ontzorgen tijdens het gehele verkoopproces, zijn wij onderscheidend. De wisselwerking tussen de klant en ik als makelaar is zeer belangrijk. Het persoonlijke contact, actief benaderen van de markt en de transparantie zijn onze sterke punten. Lassoo Makelaars & Taxateurs adviseert je over elk vastgoed gerelateerd vraagstuk! U wilt tenslote toch ook het beste resultaat bij de verkoop/aankoop van uw woning, neem dan contact op met Lassoo want wij weten hoe we dit resultaat samen met u kunnen behalen.

image00003

Functies

  • Directeur woningmakelaardij
  • Makelaar Wonen

Contactgegevens

Stel uw vraag

Laatst verkochte/verhuurde woningen door Marco Hanssen

Deel deze pagina op: