Makelaar Hoensbroek

Contactgegevens

Nieuwstraat 6A
6431 KT Hoensbroek

Dé makelaar in Parkstad - Hoensbroek

Vanwege de grote vraag naar makelaars in Hoensbroek heeft Lassoo Makelaars en Taxateurs in 2015 een vestiging in Hoensbroek geopend.

Tot enkele tientallen jaren geleden was Hoensbroek nog onderdeel van Heerlen. Echter is het tegenwoordig een zelfstandige plaats van bijna 20.000 inwoners die onderdeel uitmaakt van de gemeente Heerlen. Hoensbroek dat aanvankelijk Broek of Broich, hetgeen moeras betekent, heette heeft evenals vele omliggende dorpen en steden een rijke geschiedenis uit de mijnbouw. Vanwege de nabijgelegen Staatsmijn Emma groeide Hoensbroek aanzienlijk in het de eerste helft van de 20e eeuw.

Tegenwoordig vormt Hoensbroek een aaneengesloten bebouwd gebied met Heerlen. Hierdoor is het relatief rustig wonen mét alle faciliteiten van de stad Heerlen binnen handbereik. Daarnaast biedt Hoensbroek door haar relatief centrale ligging ook makkelijke verbindingen met andere Limburgse steden als Maastricht en Sittard - Geleen.

Huis verkopen in Hoensbroek

Uw huis verkopen in Hoensbroek? De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Hoensbroek. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw huis.

Wat kunt u onder andere van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw huis in Hoensbroek?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers.

Huis kopen in Hoensbroek

Een huis kopen in Hoensbroek maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Hoensbroek.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs, afhandelen van administratieve en juridische zaken et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiele woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen.

Met vijf vestigingen zijn we de nummer 1 makelaar in Limburg. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Taxateur Hoensbroek

Lassoo verricht in Hoensbroek taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Door onze jarenlange ervaring en brede expertise van de vastgoedmarkt kunt u bij ons ook terecht voor fiscale taxaties en specialistische adviezen als onteigening, planschade, herindeling en herbestemming.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Hoensbroek of neem contact met ons op.

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Hoensbroek

Deel deze pagina op: