Klanttevredenheid 9,2 op Funda

Makelaar Den Bosch

Contactgegevens

Maastrichtseweg 88
5215 AE 's-Hertogenbosch

Dé nummer 1 makelaar in Den Bosch

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Bosch? Dan bent u bij Lassoo Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van woningmakelaardij. Zo helpen wij u bij het verkopen van uw woning, geven we advies en begeleiding bij het kopen van een nieuwe woning en verrichten we taxaties voor banken en andere geldverstrekkers

Huis verkopen in Den Bosch

Wilt u uw huis in de regio Den Bosch verkopen? Onze makelaars zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de makelaardij. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis in Den Bosch en omgeving snel te verkopen. Lassoo maakt bij de verkoop van uw woning gebruik van diverse online en offline media kanalen. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

Wat kunt u van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw woning in regio ‘s-Hertogenbosch?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers. 

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning, bekijk dan onze verkoopbegeleiding pagina of neem contact op met ons kantoor in Den Bosch.

Huis kopen in Den Bosch

U wilt een huis kopen in Den Bosch of omgeving maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen.

U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Bekijk ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Den Bosch

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning, bekijk dan onze aankoopbegeleiding pagina of neem contact op met ons kantoor in Den Bosch. 

Taxateur Den Bosch

Lassoo verricht in Den Bosch en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers. 

Wilt u meer informatie over het laten taxeren van uw woning, bekijk dan hier hoe Lassoo u kan helpen.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek op ons kantoor in Den Bosch.

Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Den Bosch

Deel deze pagina op: