Klanttevredenheid 9,4 op Funda

Makelaar Den Bosch

Contactgegevens

Maastrichtseweg 88
5215 AE 's-Hertogenbosch

Dé makelaar in Den Bosch

Lassoo Makelaars en Taxateurs staat al jaren voor haar klanten klaar in de provincie Limburg en sinds kort ook in Noord-Brabant! Zo zijn we sinds kort ook actief als makelaar in Den Bosch met een vestiging die begin 2018 geopend is, en klaar om ook de Brabantse markt te bedienen.

Den Bosch is hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en telt met omliggende dorpen en kernen als gemeente ’s-Hertogenbosch zo’n 150.000 inwoners. Den Bosch kent een rijke geschiedenis, in 1184 werden stadsrechten verleend Op de plek van de huidige stad leefden tussen de 40.000 en 70.000 jaar voor Christus al Neanderthalers. In 2013 werden bij werkzaamheden in een parkeergarage sporen van een nederzetting ontdekt.

Den Bosch staat natuurlijk bekend om de Bossche Bol maar uiteraard ook om de Brabantse gastvrijheid en het bourgondische leven. Zo zijn er tal van bezienswaardigheden en jaarlijks terugkerende evenementen in Den Bosch welke het een bijzonder prettige omgeving maakt om te wonen.

Daarnaast heeft de stad een uitstekende centrale ligging met verbindingen met onder andere Nijmegen en Arnhem in het oosten, Tilburg en Breda in het westen en door middel van de A2 met Amsterdam en Utrecht in het noorden en Eindhoven in het zuiden.

Huis verkopen in Den Bosch

Uw huis verkopen in Den Bosch? De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat uw huis snel te verkopen in Den Bosch en omgeving. Zo is Lassoo een voorloper op online gebied en maakt gebruik van diverse online en offline media bij de verkoop van uw woning. Lassoo heeft een resultaatgerichte werkwijze, waarbij er veel aandacht is voor details.

 

Wat kunt u onder andere van Lassoo verwachten bij de verkoop van uw huis in ‘s-Hertogenbosch?

Uiteraard kunt u rekenen op intensieve en persoonlijk begeleiding. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw hele woning goed onder de loep nemen. Op basis van deze waardebepaling geven wij u tips voor het gereed maken van uw huis voor de verkoop. Wanneer uw huis in de verkoop wordt genomen wordt deze gefotografeerd door een professionele woningfotograaf. Hierdoor zal uw woning altijd optimaal worden gepresenteerd aan potentiële kopers.

 

Huis kopen in Den Bosch

Een huis kopen in Den Bosch maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Naast verkoopmakelaar treedt Lassoo ook op als aankoopmakelaar in Den Bosch.

Bij de aankoop van een huis komen veel zaken kijken waar u rekening mee dient te houden; wat is de kwaliteit van een woning, zijn er verborgen gebreken, onderhandelen over de vraagprijs et cetera. De aankoopmakelaar gaat op basis van uw wensen op zoek naar potentiële woningen en neemt al deze zaken voor u uit handen. We hebben hierdoor een groot bereik en kennen de markt als geen ander! Dit zorgt ervoor dat we woningen voor een zeer scherpe prijs voor u kunnen aankopen.

U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Kortom, een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

 

Taxateur Den Bosch

Lassoo verricht in Den Bosch en omgeving taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs, waardoor ze altijd objectief en betrouwbaar zijn. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan gerust ons aanbod koopwoningen in (omgeving) Den Bosch of neem contact met ons op.Stel uw vraag

Locatie

Laatste aanbod van Lassoo vestiging Makelaar Den Bosch

Deel deze pagina op: