Klanttevredenheid 9,4 op Funda

Huis kopen in Limburg en Brabant

Bij de aankoop van een woning zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Wat is de kwaliteit van de woning? Is de locatie in de toekomst ook nog goed? Hoe zit het met bestemmingsplannen? Is de vraagprijs reëel? Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden?

Zijn de juridische zaken goed geregeld?

Lassoo makelaars geeft u antwoord op de belangrijke vragen, zodat u een bewuste keuze kunt maken. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw woonwensen. Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u de woning tegen een zeer scherpe prijs aankoopt. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Tevens beperkt u het risico op een miskoop. Een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Het aanbod van Lassoo Makelaars & Taxateurs

Wij hebben al veel woningzoekenden blij kunnen maken met een nieuw huis. Ons aanbod bevat allerlei type huizen. Mocht uw huis op dit moment zich niet in ons aanbod bevinden, schrijf je dan in voor een woning alert. Dan houden wij u op de hoogte van ons nieuwste aanbod, op basis van uw wensen.

Deel deze pagina op: