Klanttevredenheid 9,4 op Funda

Huis kopen in Limburg en Brabant

Bij de aankoop van een woning zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Wat is de kwaliteit van de woning? Is de locatie in de toekomst ook nog goed? Hoe zit het met bestemmingsplannen? Is de vraagprijs reëel? Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden?

Zijn de juridische zaken goed geregeld?

Lassoo makelaars geeft u antwoord op de belangrijke vragen, zodat u een bewuste keuze kunt maken. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw woonwensen. Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u de woning tegen een zeer scherpe prijs aankoopt. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs beduidend lager ligt dan wanneer u zelf onderhandelt. Tevens beperkt u het risico op een miskoop. Een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Is uw hypotheek geregeld? 

Een hypothecaire lening is een lening bij een geldverstrekker met een onroerend goed als onderpand. In uw geval zal dit onderpand uw aan te kopen huis zijn. Er zijn een hoop vragen die spelen rondom het regelen van uw hypothecaire lening. Wat is bijvoorbeeld uw maximale hypotheek? Betaal ik een percentage kosten koper of kan ik mijn huis vrij op naam aanschaffen? Hoeveel eigen geld dien ik in te brengen? Het is voor een bank in veel gevallen belangrijk dat u beschikt over een vast contract. 

Wij werken samen met enkele partners die u zeer goed van dienst kunnen zijn op het gebied van hypotheekadvies en verzekeringen. Op zoek naar meer informatie over hypotheken? U kunt hier terecht voor al uw hypotheekzaken. 

Huis kopen in Zuid-Limburg

Als u op zoek bent naar een huis in Zuid-Limburg is Lassoo Makelaars de partij die u daarbij kan helpen. Met 6 verschillende vestigingen door het zuiden van Limburg hebben wij een ruim aanbod aan woningen in deze regio. Wij zijn de nummer 1 makelaar in Limburg en kennen deze regio als geen ander. 

Huis kopen in Brabant

Ook voor een huis in Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds begin 2018 zijn wij actief in deze regio met een vestiging in Den Bosch. Interesse? Bekijk het aanbod voor Den Bosch en neem contact met ons op.

Wilt u uw huis verkopen? 

Naast aankoopbegeleiding kunt u bij Lassoo Makelaars & Taxateurs ook terecht voor de verkoop van uw woning. We beginnen met een gratis waardebepaling, waarbij we uw huis onder de loep nemen en de waarde bepalen. Aan de hand van deze waardebepaling geven wij uw tips om uw huis gereed te maken voor de verkoop. Uw huis verkopen in de regio Zuid-Limburg en Brabant? Neem contact met ons op.

 

Het aanbod van Lassoo Makelaars & Taxateurs

Wij hebben al veel woningzoekenden blij kunnen maken met een nieuw huis. Ons aanbod bevat allerlei type huizen. Mocht uw huis op dit moment zich niet in ons aanbod bevinden, schrijf je dan in voor een woning alert. Dan houden wij u op de hoogte van ons nieuwste aanbod, op basis van uw wensen.

Deel deze pagina op: