Klanttevredenheid 9,4 op Funda

Woningmakelaardij

Lassoo Makelaars Groep is een professionele vooruitstrevende onderneming. Onze klanten geven ons het cijfer 9,4 en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Met zes vestigingen in de provincie Zuid-Limburg in Geleen, Sittard, Hoensbroek, Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Landgraaf zijn we de grootste makelaar. Sinds 2018  is Lassoo ook gevestigd in 's-Hertogenbosch, onze eerste vestiging in de provincie Brabant.

Zoeken in aanbod

Taxatie wonen

Wij verrichten taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Taxaties worden altijd uitgevoerd door onze NRVT gecertificeerde taxateurs. Daardoor zijn al onze taxaties helder, objectief en betrouwbaar.

Lees meer over een taxatie

Verkoopbegeleiding

Voor de verkoop van uw huis in Limburg en Brabant bent u bij Lassoo Makelaars aan het juiste adres. De makelaars van Lassoo zijn allen goed opgeleid en kunnen bogen op jarenlange ervaring in de onroerend goed branche.

Lees meer over verkoopbegeleiding

Hypotheek voor uw huis

Als u een woning wilt kopen, moet u in de meeste gevallen geld lenen bij een bank of hypotheekverstrekker. Goed en gedegen advies is hierbij enorm belangrijk.

Lees meer over hypotheken en verzekeringen

Verhuur- en huurbegeleiding?

 

Wij analyseren zorgvuldig de situatie van kandidaat-huurders, daardoor is de kwaliteit van de huurders voor uw woning of beleggingspand optimaal.

Lees meer over verhuur- en huurbegeleiding

Ons nieuwste woningaanbod

Deel deze pagina op: