Lassoo, makelaar Zuid-Limburg

Lassoo Makelaars staat al jaren voor haar klanten klaar in de provincie Limburg. Door onze uitgebreide expertise kunnen we op al uw vragen antwoord geven omtrent de koop of verkoop van uw huis of bedrijfspand. Wij begrijpen dat we als makelaar uw verlengstuk zijn om samen tot het gewenste resultaat te komen. Onze kantoren zijn gevestigd in de regio’s:

  • Westelijke Mijnstreek
  • Maastricht-Heuvelland
  • Parkstad

Makelaar in Sittard-Geleen

Bent u op zoek naar een makelaar in Sittard-Geleen of omgeving? Eén van onze kantoren van Lassoo Makelaars is gevestigd in Geleen.
De plaats groeide in de beginjaren van de 20e eeuw exponentieel, doordat kolenmijn ‘Staatsmijn Maurits’ opende. Geleen groeide hierdoor al snel uit tot een grote plaats met inmiddels zo’n 42.000 inwoners. Voor Lassoo Makelaars was de keuze om hier te vestigen daarom niet moeilijk. Geleen is bovendien een uitstekende uitvalsbasis voor de omringende dorpen.

Makelaar in Maastricht-Heuvelland

Ons kantoor Maastricht-Heuvelland is gevestigd in de wijk Heer te Maastricht aan de oostzijde van Maastricht. Hierdoor is niet alleen Maastricht, maar ook het Heuvelland goed te bedienen. Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt ca. 123.000 inwoners. De stad ligt pal aan de Maas en de herkomst van de naam Maastricht is waarschijnlijk terug te leiden tot de latijnse naam Mosae Trajectum, wat staat voor “doorwaadbare plaats in de Maas”.

Makelaar in Parkstad

Door de grote vraag is er in 2015 ook een vestiging van Lassoo Makelaars in Hoensbroek geopend. Net zoals Geleen heeft Hoensbroek een rijke geschiedenis. Vroeger was Hoensbroek onderdeel van Heerlen, maar na grote veranderingen is het inmiddels een plaats in de gemeente Heerlen geworden.
Ook in Hoensbroek zorgde de opening van verschillende kolenmijnen voor een flinke groei in het inwonersaantal. De bijna 20.000 inwoners tellende plaats is verweven met Heerlen en de bebouwing loopt dan ook in elkaar over. Toch heeft Hoensbroek een aparte geschiedenis en voor ons als makelaar is het een plezier in deze omgeving te kunnen werken.

Contact met Lassoo Makelaars

Door de jarenlange ervaring die we in de omgeving hebben, kunnen wij u optimaal tot dienst zijn. Wij zijn zeer betrokken en delen graag onze kennis hierover met u. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag een gratis waardebepaling aan.