Lassoo, makelaar Zuid-Limburg en Noord-Brabant

Lassoo Makelaars staat al jaren voor zijn klanten klaar in de provincie Limburg en sinds kort ook in Noord-Brabant. Door onze uitgebreide expertise kunnen we op al uw vragen antwoord geven omtrent de koop of verkoop van uw huis of bedrijfspand. Wij begrijpen dat we als makelaar uw verlengstuk zijn om samen tot het gewenste resultaat te komen. Onze kantoren zijn gevestigd in de volgende regio’s:

  • Westelijke Mijnstreek
  • Maastricht-Heuvelland
  • Parkstad
  • 's-Hertogenbosch

Makelaar in Sittard-Geleen

Bent u op zoek naar een makelaar in Sittard-Geleen of omgeving? Eén van onze kantoren van Lassoo Makelaars is gevestigd in Geleen.
Deze plaats groeide in de beginjaren van de 20e eeuw exponentieel, doordat kolenmijn ‘Staatsmijn Maurits’ opende. Geleen groeide hierdoor al snel uit tot een gemeente met inmiddels zo’n 42.000 inwoners. Voor Lassoo Makelaars was de keuze om zich hier te vestigen daarom niet moeilijk. Geleen is bovendien een uitstekende uitvalsbasis voor de omringende dorpen.

Makelaar in Maastricht-Heuvelland

Ons kantoor Maastricht-Heuvelland is gevestigd in de wijk Heer te Maastricht aan de oostzijde van de stad. Hierdoor is niet alleen Maastricht, maar ook het Heuvelland goed te bedienen. Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt ca. 123.000 inwoners. De stad wordt doorkruist door de Maas en de herkomst van de naam Maastricht is dan ook terug te leiden tot de latijnse naam Mosae Trajectum, wat staat voor “doorwaadbare plaats in de Maas”. Maastricht is verder natuurlijk bekend van de euro. In december 1991 werd in Maastricht de basis gelegd voor ons huidige Europese betaalmiddel (Verdrag van Maastricht)..

Makelaar in Parkstad

Door de grote vraag is er in 2015 ook een vestiging van Lassoo Makelaars in Hoensbroek geopend. Net zoals Geleen heeft Hoensbroek een rijke geschiedenis. Vroeger was Hoensbroek onderdeel van Heerlen, maar na grote veranderingen is het inmiddels een plaats in de gemeente Heerlen geworden.
Ook in Hoensbroek zorgde de opening van verschillende kolenmijnen voor een flinke groei in het inwonersaantal. De bijna 20.000 inwoners tellende plaats is verweven met Heerlen en de bebouwing loopt dan ook in elkaar over. Toch heeft Hoensbroek een aparte geschiedenis en voor ons als makelaar is het een plezier in deze omgeving te kunnen werken.

Makelaar in Den Bosch

Begin 2018 opende Lassoo de deuren van zijn vestigiing in 's-Hertogenbosch. Met zijn 150.000 inwoners is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant een aantrekkelijke plek om de Brabantse markt te bedienen. Den Bosch kent een rijke geschiedenis, waarin het in 1184 stadsrechten kreeg. Maar op de plek van de huidige stad leefden tussen de 40.000 en 70.000 jaar voor Christus al Neanderthalers. In 2013 werden bij werkzaamheden in een parkeergarage sporen van een nederzetting ontdekt. Wat deze stad vooral met onze andere vestigingen in Zuid-Limburg gemeen heeft, is de liefde voor het Carnaval. Den Bosch verandert dan in Oeteldonk, maar in tegenstelling tot de Rijnlandse traditie in het zuiden van Limburg houdt 's-Hertogenbosch vast aan de Bourgondische vorm van het Carnaval (boerenkiel).

 

Contact met Lassoo Makelaars

Door de jarenlange ervaring die we in de omgeving hebben, kunnen wij u optimaal tot dienst zijn. Wij zijn zeer betrokken en delen graag onze kennis hierover met u. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag een gratis waardebepaling aan.