Eindelijk meer woningaanbod!

Heb jij je droomhuis nog niet gevonden of vis je steeds naast het net? Dan hebben wij de oplossing voor jou.

CIRKL

Cirkl is een platform dat woningzoekers de mogelijkheid biedt om in een markt met weinig aanbod, inzage te krijgen in méér woningaanbod dat niet via de reguliere huizensites te vinden is. Het gaat hierbij om woningaanbod van andere woningzoekers.

Hoe werkt CIRKL?

Iedere woningzoeker met een eigen woning kan deelnemen aan Cirkl. Dit is een niet-openbaar platform. Op uitnodiging van een aangesloten makelaar, kun je een account aanmaken dat gekoppeld is aan ons. Vervolgens voert de zoeker een woonwens in. Voordat Cirkl op basis van deze woonwens gaat matchen met passende woningen, wordt de woningzoeker gevraagd om zijn eigen woning te presenteren (dit zullen wij voor jou doen) zodat deze kan worden gematcht met de zoekprofielen van anderen. Zodra de woning ingevoerd en gepubliceerd is, kan de zoekers starten met het matchen op basis van zijn eigen zoekprofiel.

Wat kost CIRKL?

Een account bij Cirkl en alles wat daarbij hoort, is geheel gratis. Daarna kun je onbeperkt zoeken. Ook de presentatie van je eigen woning is geheel gratis. Pas zodra je een woning vindt en ook daadwerkelijk koopt, brengt Cirkl de succes-fee in rekening bij je makelaar.

Vraag ons naar de kosten en de voorwaarden van Cirkl en onze eigen dienstverlening.

Hoe voorkom ik dat ik zonder woning kom te zitten?

In de huidige markt wachten alle woningzoekers op elkaar. Ze kopen eerst en verkopen dan pas. Maar dat is met Cirkl niet nodig. Daar koop en verkoop je tegelijkertijd en dat hoeft geen probleem op te leveren.

Je kunt je woning namelijk aanbieden onder de voorwaarden die jij kiest. Dat kan zijn bijvoorbeeld dat je alleen verkoopt:

  • Onder voorbehoud dat je zelf een nieuwe woning hebt gevonden
  • Binnen een bepaalde termijn dat je zelf wilt zoeken. Bijvoorbeeld binnen 3 of 6 maanden
  • Of gewoon direct zodra iemand een goed bod doet

Kies dus die voorwaarde waarbij jij je het beste voelt. Zo voorkom je dat je moet verhuizen naar een tijdelijke woning of erger nog, zonder huis komt te zitten.

Welk voordeel is er om te zoeken en te verkopen via CIRKL?

De kans is groot dat je in de huidige markt behoorlijk gefrustreerd bent geraakt bij het zoeken naar een woning. De reden is eenvoudig: het aanbod is veel te beperkt en iedereen zit op iedereen te wachten.

Met Cirkl doorbreken we dat. En het voordeel voor jou: als serieuze woningzoeker krijg je in één klap toegang tot veel meer woningen om uit te kiezen. Dat is toch wat je wil?

Je woning via Cirkl aanbieden heeft een aantal grote voordelen:

  • Je woning staat niet direct publiekelijk te koop. Sommige verkopers vinden het prettig om hun woning minder zichtbaar te koop te zetten.
  • Op Cirkl zitten alleen serieuze kopers: een bezichtiging van je woning, vraagt best veel van je. Je huis moet netjes zijn en liefst nog gestyled. Bovendien moeten je huisgenoten niet thuis zijn. Kortom, best een ‘ding’. Je wil dat niet doen voor fun-shoppers. Bij Cirkl kennen we die niet, want woningzoekers zijn zelf ook verkopers en zijn actief en serieus op zoek.
  • Een woning plaatsen op de bekende woningsites kan soms best kostbaar zijn. Bij Cirkl is dat geheel gratis! Zo bespaar je dus ook nog eens in de kosten.

Meer informatie lezen of heeft u vragen over CIRKL dan kunt u contact opnemen met ons kantoor 085 020 7777 optie 2 regio Sittard-Geleen of neem een kijkje op www.cirkl.nl/contact.

 

Gratis aanmelden

 

Deel deze pagina op: